Πάτρα: Νέα ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών

Πάτρα: Νέα ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών

Νέα ανακοίνωση για την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα, τα οποία έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια, εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία.

Η ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνει πως διερευνά την υπόθεση με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Επισημαίνει, δε, ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και σημειώνει ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Η Ελληνική Αστυνομία με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες».

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια, μέσω των δικηγόρων της, εξέδωσε ανακοίνωση για τους θανάτους των τριών κοριτσιών τη Δευτέρα, χαρακτηρίζοντας κακόβουλη κάθε προσπάθεια ενοχοποίησής της.

Τα τρία ανήλικα κορίτσια της οικογένειας, ηλικίας από 6 μηνών έως 9 ετών, πέθαναν αιφνιδίως στο διάστημα από το 2019 έως τις αρχές του τρέχοντος έτους. Την υπόθεση ερευνά το τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ