Παύλος Φύσσας: 11 χρόνια από τη δολοφονία του - Συγκέντρωση σήμερα στο Κερατσίνι, ποιοι σταθμοί του μετρό θα είναι κλειστοί

Παύλος Φύσσας: 11 χρόνια από τη δολοφονία του - Συγκέντρωση σήμερα στο Κερατσίνι, ποιοι σταθμοί του μετρό θα είναι κλειστοί

Αντιφασιστική συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί σήμερα, στις 17:30, στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι, και πορεία προς τη Μάντρα Μπλόκου της Κοκκινιάς.

Ειδικότερα, με τη μεγάλη, ενωτική, αντιφασιστική συγκέντρωση στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι (λεωφόρος Φύσσα Παύλου 60) στις 5:30, το απόγευμα της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου και την πορεία προς τη Μάντρα Μπλόκου της Κοκκινιάς, "σύμβολο του αντιφασιστικού αγώνα και της θυσίας του λαού που θα στέκεται αιώνια απέναντι στους φασίστες και τα εγκλήματα τους" – όπως τονίζεται στο κάλεσμα του Συλλόγου Πολιτισμού "Παύλος Killah P Φύσσας" – κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του Αντιφασιστικού Σεπτέμβρη, 11 χρόνια μετά την δολοφονία του καλλιτέχνη.

Το βράδυ της Τρίτης, χιλιάδες κόσμου -κυρίως νέοι και νέες- έδωσαν το βράδυ της Τρίτης το «παρών» στην αντιφασιστική συναυλία για τα 11 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, από τη Χρυσή Αυγή.

Στην αντιφασιστική συναυλία συμμετείχαν καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ξεσηκώνοντας τον κόσμο.

Συγκεκριμένα: Lef Kay on dex, Unveil the Sense, Μάγδα Βαρούχα, Fundracar, Κοινοί Θνητοί, Δημήτρης Μυστακίδης, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Νταλάρας, Λόγος Τιμής.

Κλειστοί σήμερα οι σταθμοί του μετρό "Κορυδαλλός" και "Μανιάτικα"

Κλειστοί θα παραμείνουν σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου οι σταθμοί της Γραμμής 3 του Μετρό "Κορυδαλλός" και "Μανιάτικα" από τις 15:30 μμ.

Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς χωρίς στάση και θα επαναλειτουργήσουν με νεότερη εντολή της αστυνομίας.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ