Πάτρα: Ο γάμος της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη είχε γίνει ολοσέλιδο αφιέρωμα σε εφημερίδα

Πάτρα: Ο γάμος της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη είχε γίνει ολοσέλιδο αφιέρωμα σε εφημερίδα

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας από την Πάτρα με τη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου να συλλαμβάνεται για δολοφονία.

Η 33χρονη, που έχασε ακόμα δύο παιδιά, τη Μαλένας τον Απρίλιο του 2019 σε ηλικία 3,5 ετών στο Νοσοκομείο Ελπίδα και τη μόλις 6 μηνών Ίριδα στο σπίτι της οικογένειας τον Μάρτιο του 2021, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στην ανακρίτρια για να λογοδοτήσει για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση καθώς όπως αποκαλύφθηκε χθες, την 9χρονη Τζωρτζίνα βρέθηκε η ουσία κεταμίνη. Η ουσία που χορηγήθηκε στο κοριτσάκι -κεταμίνη- ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Παίδων όπου και κατέληξε στις 29 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, έγινε σε χρόνο που το μοναδικό άτομο που βρισκόταν κοντά της, ήταν η μητέρα της.

Όπως εκτιμάται, η Ανακρίτρια που καλείται να διενεργήσει κύρια ανάκριση για τον θάνατο της 9χρονης, πιθανότατα θα χειριστεί εφόσον υπάρχουν ποινικά ευρήματα και τις υποθέσεις για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της κατηγορουμένης.

Ο γάμος της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη αφιέρωμα σε εφημερίδα

Στο μεταξύ και ενώ οι έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη, το φως της δημοσιότητας βλέπουν φωτογραφίες από τον γάμο της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη με τον οποίο απέκτησε τα τρία κοριτσάκια που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε διάστημα λίγων ετών.

Όπως φαίνεται σε ρεπορτάζ του Mega, ο γάμος του ζευγαριού, στις 4 Οκτωβρίου του 2014, είχε γίνει ολοσέλιδο αφιέρωμα στην τοπική εφημερίδα της Πάτρας «Η Γνώμη».

«Οι ματιές τους συναντήθηκαν στο γήπεδο την ώρα του αγώνα. Εκεί ένιωσαν το πρώτο τους σκίρτημα και λίγους μήνες μετά ήρθε στη ζωή τους ο καρπός του έρωτά τους», γράφει ο αρθρογράφος.

Ένας έρωτας που έβαλε «Γκολ στην Ευτυχία!», αναφέρει η εφημερίδα που φιλοξενεί πολλές στιγμές από τον γάμο του ζευγαριού. Φωτογράφιση ακόμα και στο τέρμα του γηπέδου, με την Ρούλα να σκοράρει στην καρδιά του Μάνου και την μικρή Τζωρτζίνα να κρατάει την μπάλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ο 30χρονος πατέρας θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Πάτρας και η αγάπη της οικογένειας για το ποδόσφαιρο ήταν τόσο μεγάλη, που την εμφυσήσαν και στην πρωτότοκη κόρη τους της Τζωρτζίνα.

«Ο Μάνος ενδιαφερόταν πολύ για τα παιδιά του. Έτρεχε για τα παιδιά του και μου έλεγε, ότι τα θέλω όλα, ό,τι μπορώ να τους προσφέρω περισσότερο. Φωτογραφίες τα έβγαζε πάρα πολλές γιατί έλεγε αυτές οι στιγμές, δεν θα έρθουν πάλι, κάθε στιγμή κάθε ηλικία είναι διαφορετική, έτρεχε, έτρεχε για τα παιδιά του», δήλωσε φίλη του Μάνου.

Η μητέρα αναρτούσε φωτογραφίες με την 9χρονη με ποδοσφαιρικές φανέλες και βραδιές με ποδόσφαιρο και πίτσα στο σπίτι, μέχρι και στις αθλητικές ακαδημίες που πήγαινε με τον πάτερα της.

Σε βίντεο μάλιστα φαίνεται ο 30χρονος να μαθαίνει ποδόσφαιρο στην κόρη του και εκείνη να σουτάρει και να πανηγυρίζει.

Οι στιγμές με τον 30χρονο πατέρα να μαθαίνει στην κόρη του ποδόσφαιρο και εκείνη χαρούμενη να σουτάρει ραγίζουν καρδιές…

«Ο Μάνος πάντως ξέρω που μου έλεγε “τρέχω για τα παιδιά, όλα ό,τι κάνω γι’ αυτά τρέχω και αγωνίζομαι, γιατί θέλω να τα έχουν όλα και να μην τους λείπει τίποτα”», πρόσθεσε η φίλη Μάνου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ