Πάνω από 10.000 εργαζόμενοι σε τέσσερις πορείες διαμαρτυρίας

deth 81 1009 poreiesTo απόγευμα του Σαββάτου πάνω από 10.000 εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας σε τέσσερις πορείες διαμαρτυρίας.

Στην πλατεία Αριστοτέλους το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση ενάντια στις πολιτικές της κυβέρνησης ενώ ελάχιστα μέτρα μακριά, στο άγαλμα του Βενιζέλου, συλλαλητήριο διοργανώνουν η ΓΣΕΕ, η Λαϊκή Ενότητα, η ΠΟΕ-ΟΤΑ, η ΔΟΕ, το ΚΕΕΡΦΑ καθώς και εργατοϋπαλληλικά συνδικάτα. Στη συγκέντρωση της Εγνατίας συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα λιπάσματα Καβάλας αλλά και η ΕΤΙΤΑ με το σύνθημα "το μαύρο δεν έχει απόχρωση".

Την ίδια ώρα, στην Καμάρα, προσυγκέντρωση πραγματοποιούν συλλογικότητες, αντιφασιστικές οργανώσεις, μέλη του κινήματος ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές και ομάδες αλληλέγγυων από τις καταλήψεις που διέλυσε η αστυνομία στην συμπρωτεύουσα το τελευταίο διάστημα.

Το κέντρο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται από τις 4 το μεσημέρι σε αστυνομικό κλοιό με την ΕΛΑΣ να έχει "επιστρατεύσει" περισσότερους από 5.000 αστυνομικούς και τρία ελικόπτερα προς αποφυγή επεισοδίων.

Ολες οι πορείες έχουν επίκεντρο το Βελλίδειο, όπου στις 20:00 μιλά ο Αλέξης Τσίπρας. Εκεί βρίσκονται εκατοντάδες κλούβες με κιγκλιδώματα με χιλιάδες άνδρες της ΕΛΑΣ.

https://www.youtube.com/watch?v=36KmJFBR284

https://www.youtube.com/watch?v=K6Dpmx5W-wo

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS