Οργή στη Ζαχάρω: Πέταξαν κουτάβι σε κάδο σκουπιδιών

Οργή στη Ζαχάρω: Πέταξαν κουτάβι σε κάδο σκουπιδιών

Μέσα σε κάδο απορριμμάτων στο Μπισχίνη της Ζαχάρως στην Ηλεία εντοπίστηκε πεταμένο ένα κουτάβι, προκαλώντας οργή στο φιλοζωικό κόσμο της περιοχής, έγινε γνωστό χθες μέσω κοινοποίησης που υπήρξε από τη φιλόζωη της περιοχής Ρένα Σπηλιοπούλου.

Συγκεκριμένα, όπως η ίδια αποκάλυψε με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, το κουτάβι εντοπίστηκε πεταμένο μέσα σε κάδο απορριμμάτων στο Μπισχίνη και συγκεκριμένα στη διασταύρωση Μαυρομάντηλα, ενώ εστίασε και στην επιδίωξη του ασυνείδητου ιδιοκτήτη του σκυλιού που στόχο είχε να το σκοτώσει.

«Πριν λίγο ενημερώθηκα για κουτάβι πεταμένο μέσα σε κάδο στο μπισκινέικο δρόμο, συγκεκριμένα στη διασταύρωση Μαυρομάντηλα! Κάποιος σήμερα το πρωί πέταξε το κουτάβι εκεί με σκοπό να βρει φρικτό θάνατο! Γιατί ρε παιδιά; Γιατί; Εννοείται το βγάλαμε από τον κάδο και ψάχνουμε υιοθεσία», τόνισε η ίδια, σύμφωνα με το patrisnews.com.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κουτάβι διασώθηκε χάρη στον έγκαιρο εντοπισμό του και τώρα οι φιλόζωοι της περιοχής βρίσκονται σε προσεκτική αναζήτηση νέου και φιλόζωου ιδιοκτήτη προκειμένου να δοθεί για υιοθεσία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS