Εμφανίστηκε στην αστυνομία ο 55χρονος που κακοποίησε τον σκύλο στα Χανιά

Εμφανίστηκε στην αστυνομία ο 55χρονος που κακοποίησε τον σκύλο στα Χανιά

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο 55χρονος που κακοποίησε άγρια τον σκύλο της οικογένειάς του πριν λίγες ημέρες στα Χανιά.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο άνδρας παρουσιάστηκε αφού παρήλθε το αυτόφωρο και παρέλαβε το διοικητικό πρόστιμο των 30.000€, καθώς και επιπλέον 300€ επειδή δεν είχε τοποθετηθεί ηλεκτρονική σήμανση (τσιπ) στον σκύλο. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία και αυτό που αναμένεται είναι ο ορισμός τακτικής δικασίμου.

Να σημειωθεί ότι με αφορμή το περιστατικό κακοποίησης στα Χανιά, το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προχωρά στη θέσπιση ενός βαρύτερου ποινικού πλαισίου που θα καθιστά αποτελεσματικότερη τη δίωξη και τιμωρία των βασανιστών ζώων.

Υπενθυμίζεται ότι την «αποτρόπαιη» πράξη της κακοποίησης σκύλου από τον δράστη υπάλληλο της ΔΕΗ στα Χανιά καταδίκσε η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, ενώ ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης ζήτησε από τη διοίκηση της επιχείρησης να αντιμετωπίσει αμέσως το θέμα «με όλη την αυστηρότητα που αρμόζει».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ