Στον εισαγγελέα ο 22χρονος που κυνήγησε τη νεαρή «με το μόριο έξω» -Πότε και πού είχε ξαναχτυπήσει, τον αναγνώρισαν 3 γυναίκες

Στον εισαγγελέα ο 22χρονος που κυνήγησε τη νεαρή «με το μόριο έξω» -Πότε και πού είχε ξαναχτυπήσει, τον αναγνώρισαν 3 γυναίκες

Η δημοσιοποίηση του βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στην είσοδο της πολυκατοικίας, σε συνδυασμό με τη… δύναμη των social media οδήγησαν στην εξιχνίαση της σεξουαλικής επίθεσης που δέχθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης η νεαρή Δ.Α στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Ο νεαρός που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα. Πρόκειται για έναν 22χρονο Ελληνα, ο οποίος σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Πειραιά.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 22χρονου ξεκίνησε από την ώρα που η νεαρή αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την περιπέτεια της. Χωρίς φόβο η νεαρή φρόντισε να να προειδοποιήσει τα επόμενα υποψήφια θύματα του συγκεκριμένου άνδρα και προχώρησε στην εξιστόρηση του περιστατικού. Η ανάρτηση έφτασε τις 20.000 κοινοποιήσεις, ενώ σύμφωνα με τα μηνύματα που δέχθηκε και δημοσιοποίησε αργότερα η νεαρή κοπέλα, δεκάδες χρήστες επικοινώνησαν μαζί της για να βοηθήσουν στην ταυτοποίηση του φερόμενου δράστη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., ο νεαρός συλληφθείς, που κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, βρίσκεται πίσω από τρεις παρόμοιες περιπτώσεις που σημειώθηκαν σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Ακρόπολη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο περιπτώσεις τον Αύγουστο, η μία στο Π. Φάληρο σε βάρος 24χρονης και η άλλη στην Ακρόπολη σε 22χρονη. Η τρίτη υπόθεση αφορά την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας εις βάρους 28χρονης στη Νέα Σμύρνη, τον Σεπτέμβριο 2020. Και οι τρεις γυναίκες τον αναγνώρισαν.

Οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι ο κατηγορούμενος εργάζεται σε καφετέρια στη Ν. Σμύρνη και έμενε κοντά στα δύο θύματα της συγκεκριμένης περιοχής.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ολα ξεκίνησαν όταν η νεαρή Δ.Α ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook τόσο βίντεο από κάμερα ασφαλείας όσο και φωτογραφίες του νεαρού άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση και συγκεκριμένα ότι την ακολουθούσε για 300 μέτρα και ότι είχε βγάλει το μόριό του καθώς πήγαινε προς το μέρος της. Όλα έγιναν έξω από την πολυκατοικία που μένει η νεαρή κοπέλα στη Νέα Σμύρνη, κοντά στον σταθμό του τραμ, στην Αιγαίου.

«Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα , από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα.
Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης», έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη 22χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Εξιχνιάσθηκαν 3 παρόμοιες περιπτώσεις που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως.

Σε συνέχεια του από 6-5-2021 Δελτίου Τύπου, που αφορά στη σύλληψη στη Νέα Σμύρνη 22χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και από τη συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, ταυτοποιήθηκε ο ανωτέρω ως ο δράστης τριών παρόμοιων περιπτώσεων που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS