Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο 22χρονος που κυνήγησε νεαρή «με το μόριο έξω» στη Νέα Σμύρνη

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο 22χρονος που κυνήγησε νεαρή «με το μόριο έξω» στη Νέα Σμύρνη

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο οδηγήθηκε πριν από λίγο ο 22χρονος ο οποίος είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, καθώς ακολούθησε «με το μόριο έξω» νεαρή που επέστρεφε στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, ενώ στη συνέχεια αναγνωρίστηκε από βίντεο που ανέβασε η ίδια στα κοινωνικά δίκτυα και από άλλες γυναίκες.

Ο 22χρονος έφτασε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Συνοδευόμενος από αστυνομικούς και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν θα δικαστεί κανονικά ή αν θα ζητήσει αναβολή.

Ο 22χρονος που κυνήγησε με το «μόριό του έξω» τη νεαρή γυναίκα στην Νέα Σμύρνη εμπλέκεται πίσω από τρεις παρόμοιες περιπτώσεις που σημειώθηκαν σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Ακρόπολη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο περιπτώσεις τον Αύγουστο, η μία στο Π. Φάληρο σε βάρος 24χρονης και η άλλη στην Ακρόπολη σε 22χρονη. Η τρίτη υπόθεση αφορά την προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας εις βάρους 28χρονης στη Νέα Σμύρνη, τον Σεπτέμβριο 2020. Και οι τρεις γυναίκες τον αναγνώρισαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκτός από τις περιπτώσεις σε Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο και Ακρόπολη, ερευνάται και μια ακόμη καταγγελία γυναίκας από την Κύπρο, η οποία επικοινώνησε μέσω email με τις Αρχές και υποστήριξε ότι αναγνωρίζει τον 22χρονο φοιτητή, καθώς την είχε παρενοχλήσει τον περασμένο Μάρτιο στην περιοχή της Καλλιθέας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS