Σοκαρισμένη η μητέρα του 22χρονου επιδειξία - «Θα τον στείλω σε ψυχολόγο»

Σοκαρισμένη η μητέρα του 22χρονου επιδειξία - «Θα τον στείλω σε ψυχολόγο»

H μητέρα του 22χρονου, η οποία είναι κοινωνική λειτουργός και εργάζεται με εφήβους, τόνισε στο δικαστήριο πως ο γιος είναι εξαιρετικό παιδί.

«Είμαι συντετριμμένη - Είναι εξαιρετικό παιδί»

«Το παιδί μου είναι εξαιρετικό, είναι φοιτητής, έχει τη δουλειά του, έχει την κοπέλα του, είμαι συντετριμμένη. Δεσμεύομαι να είναι συνέχεια μαζί του, είμαι και σε επαφή με ψυχολόγο για να κάνει ψυχοθεραπεία μήπως συμβαίνει κάτι. Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το ίδιο και ο αδελφός του ο οποίος είναι, επίσης, φοιτητής» τόνισε η μητέρα του 22χρονου.

Παράλληλα, επισήμανε πως δεν είχε καταλάβει κάτι. «Είμαστε συνέχεια κοντά στα παιδιά μας κι εγώ και ο άντρας μου. Δεν μας πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί στο παιδί μας να συμβαίνει κάτι. Αν υπήρχε έστω και μια πιθανότητα ότι κάτι συμβαίνει στο παιδί μου θα το είχα αντιμετωπίσει. Θα εμφανιστεί σίγουρα στο δικαστήριο. Στα σόσιαλ μίντια το τι λέγεται… Του λένε να αυτοκτονήσει και ο ίδιος και ο άλλος μου ο γιος» ανέφερε στο δικαστήριο, κλαίγοντας. Ότι θα εμφανιστεί στο δικαστήριο ανέφερε και ο ίδιος ο κατηγορούμενος, τονίζοντας «Δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο. Θέλω να τελειώσει γρήγορα αυτό και για την οικογένεια μου».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του 22χρονου, Ιωάννης Μυταλούλης, επισήμανε «η αναγνώριση δεν έγινε με άλλους δέκα. Υπάρχει τεκμήριο αθωότητας. Δεν θα πάθει κάτι η Δικαιοσύνη αν αφεθεί ελεύθερος για δυο μέρες. Να τον δείτε με συμπάθεια. Είναι ένα παιδί 22 χρόνων. Είναι δυνατόν να βγει έξω να κάνει τα ίδια; Δεν μπορεί καν να βγει έξω. Θα τον σκοτώσουν. Υπάρχουν 2.500 ύβρεις στο Facebook». Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε να κρατηθεί ο νεαρός μέχρι τη Δευτέρα.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος του 22χρονου επισήμανε πως «είναι διογκωμένη η υπόθεση. Θα καταδειχτεί η πραγματική διάσταση του θέματος. Αυτή τη φορά τα σόσιαλ μίντια λειτούργησαν αρνητικά. Μιλάμε ότι έχει γίνει μια φρενίτιδα. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί από μια εξαιρετική οικογένεια».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS