Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης

Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις κατηγορούμενους για την υπόθεση μαστροπείας της 14χρονης

Στις φυλακές οδηγήθηκαν δύο εκ των τριών κατηγορουμένων για την υπόθεση της μαστροπείας της 14χρονης στη Νέα Σμύρνη. Ανάμεσα στους προσωρινά κρατούμενους βρίσκεται και ο πρώην τρόφιμος στην οργάνωση Κιβωτός του Κόσμου.

 

Στους τρεις αποδίδονται κατηγορίες για μαστροπεία και διακίνηση πορνογραφικού υλικού, ενώ ο τέταρτος ασύλληπτος κατηγορούμενος κατηγορείται για τη διενέργεια γενετήσιων πράξεων με την ανήλικη.

Οι τρεις κατηγορούμενοι αρνήθηκαν το κατηγορητήριο που τους έχει απαγγελθεί και υποστήριξαν οι δύο εκ των τριών ότι δεν είχαν καμία ερωτική επαφή με την ανήλικη, ενώ ο τρίτος, που αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους, ανέφερε ότι δεν είχε παρευρεθεί σε οποιαδήποτε συνάντηση με τη 14χρονη.

Συγκεκριμένα, το δρόμο τη φυλακή πήραν ο 29χρονος, φερόμενος ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος μαστροπείας με το όνομα Ταχίρ και ο πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου», ο οποίος είχε καταγγείλει τις συνθήκες της δομής και εν συνεχεία είχε αναιρέσει τα καταγγελλόμενα του, απειλώντας μάλιστα και τους δημοσιογράφους της εκπομπής του MEGA, «Live News».

«Όλα έγιναν με τη συναίνεσή της», υποστηρίζει ο Ελλάδιος

Ειδικότερα ο πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου», Ελλάδιος Σπηρλιώτης, στην απολογία του φέρεται να είπε πως η 14χρονη είχε δηλώσει πως έχει ανάγκη από χρήματα και εκείνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει.

«Της είχα ζητήσει να μου δείξει και την ταυτότητά της αλλά δεν το έκανε…όλα γίνονταν με τη συναίνεση της ανήλικης, γιατί ήθελε να βγάλει χρήματα και εμείς της είπαμε ότι μπορούμε να τη βοηθήσουμε», είπε συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ