Μοσχάτο: Τα… ψιλά γράμματα πίσω από τα βίντεο της φρίκης - Υπάλληλος του 50χρονου η 47χρονη που προφυλακίστηκε

Μοσχάτο: Τα… ψιλά γράμματα πίσω από τα βίντεο της φρίκης - Υπάλληλος του 50χρονου η 47χρονη που προφυλακίστηκε

Δεν στάθηκαν αρκετές οι εξηγήσεις της 47χρονης Ευαγγελίας Σαμιώτου, ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή. Η γυναίκα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς βρέθηκε στο σπίτι του 50χρονου Νίκου Κομπόγιωργα στο Μοσχάτο την ώρα που εκείνος φέρεται να αυτοκτόνησε, κρίθηκε ομόφωνα προφυλακιστέα από τις αρμόδιες Αρχές και θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Η διαδικασία κράτησε πάνω από έξι ώρες, με την ίδια να υποστηρίζει πως «βρέθηκα τη λάθος ώρα στο λάθος σημείο». Υποστήριξε την αθωότητά της αποποιούμενη την ευθύνη του θανάτου του ασφαλιστή-λογιστή, ενώ φέρεται να υποστήριξε πως συμμετείχε στην αυτοκτονία του θύματος, ένας ισχυρισμός που υποδηλώνει έγκλημα που διώκεται πλημμεληματικά.

Μεταξύ των όσων εξετάστηκαν, στο μικροσκόπιο μπήκε και το περιεχόμενο των δύο εκ των τριών πολύ σοβαρών βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό της 47χρονης. Μάλιστα, το περιεχόμενό τους δόθηκε στη δημοσιότητα. Πρόκειται για τα δύο βίντεο στο σπίτι του 50χρονου, λίγα λεπτά πριν εκείνος αφήσει την τελευταία του πνοή, και ένα ακόμη, το οποίο αφορά στο περιστατικό που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, όταν κάποιοι βρέθηκαν στο γραφείο του 50χρονου εκφράζοντας την αγανάκτησή τους για τα χαμένα χρήματά τους. Η πλειοψηφία αυτών διαμαρτυρήθηκαν για χρήματα που κατέβαλαν ως προκαταβολή για την αγορά αυτοκινήτων με τη μέθοδο leasing. Στο περιθώριο εκείνης της συγκέντρωσης ο 50χρονος χτυπήθηκε άσχημα από τουλάχιστον τρία άτομα.

Τα φρικώδη αυτά βίντεο αποτυπώνουν μία σειρά από κρίσιμα στοιχεία για την κατανόηση της υπόθεσης, ωστόσο εγείρουν και πολλά ερωτηματικά. Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να σημειώσουμε πως και τα τρία βίντεο ελήφθησαν από τη 47χρονη, η οποία μάλιστα τον τελευταίο 1,5 χρόνο εργαζόταν στο γραφείο του αδικοχαμένου άντρα, κάτι το οποίο αποκρύφτηκε από τη δημοσιότητα τα πρώτα 24ωρα μετά το χαμό του 50χρονου. Ένα πολύ σημαντικό ζήτημα έχει να κάνει με τους λόγους για τους οποίους «τραβήχτηκαν» αυτά τα βίντεο. Έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορούν να παραβλέψουν πως υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από τη λήψη του υλικού, καθώς υποψιάζονται πως η 47χρονη κρύβει πολλά, ενώ εκτιμούν πως ίσως ήθελε να τα δείξει σε συγκεκριμένα πρόσωπα για να εξασφαλίσει πως κανείς δεν θα τη συνδέσει με τη σκιώδη δράση του 50χρονου.

Σκανάρουν το υλικό

Το πρώτο βίντεο ξεκινά με τη γυναίκα να μιλά σε έντονο τόνο στον 50χρονο. Εκείνος σε κατάσταση νωχελική, πάντα με τη σημείωση πως είναι τραυματισμένος σοβαρά στα πλευρά, καθώς μετρά δέκα κατάγματα δεξιά και αριστερά. «Ξέρεις τι λένε; Λένε ότι έχεις “φάει” 17 εκατομμύρια ευρώ», είπε αρχικά, ενδεχομένως αναφερόμενη σε άλλη υπόθεση ενός 54χρονου, ο οποίος απέσπασε το προαναφερθέν ποσό τάζοντας σε πελάτες του επικερδείς επενδύσεις πετρελαιοειδών. Σύμφωνα με τις Αρχές όμως, δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ των δύο υποθέσεων, παρά τη χρονική σύμπτωση και τη σχετική ομοιότητα. Κάποια στιγμή ο 50χρονος απαντά ασθμαίνοντας «… στην ανακύκλωση», με την εκτίμηση να εννοεί στην ανακεφαλαίωση στις μοχλεύσεις συναλλάγματος και στα κρυπτονομίσματα, ίσως σε μία προσπάθεια να ρεφάρει και να βάλει πίσω τα χρήματα που είχε «φάει» από τους δεκάδες «πελάτες» του, ίσως και από την κομπίνα με την υπενοικίαση των οχημάτων leasing που είχε ο ίδιος μισθώσει από την εταιρεία Flex.

Σημειωτέον πως η εν λόγω εταιρεία έχει υποβάλει μήνυση για υπεξαίρεση 65 οχημάτων, στο ΑΤ Φιλοθέης. «Δεν θα σε πιστέψει κανένας», του απάντησε αυτή και συνέχισε με έντονο ύφος: «Ούτε ο αδερφός μου ούτε ο συμπέθερος, τους “έφαγες” τόσα λεφτά. Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα. Είμαι αποφασισμένη. Έκανες τόσες οικογένειες να υποφέρουν. Έβαλες μία κυρία και πήρε δάνειο. Εγώ θα σε σκοτώσω, Νίκο». Με την αναφορά στους συγγενείς της, η 47χρονη υπονοεί πως τα χρήματα που της οφείλονται δεν προέρχονται μόνο από εκείνη, αλλά και από το οικογενειακό της περιβάλλον. Αργότερα, κάνει αναφορά και στη μητέρα της, όπου κατά τους ισχυρισμούς της, το θύμα την προσέγγισε για να της αποσπάσει χρήματα. Σ’ εκείνο το σημείο το θύμα μοιάζει σε σύγχυση. Τρεις φορές λέει τη φράση «κλείσ’ το», σαν να αντιλαμβάνεται τι θέλει να κάνει η 47χρονη. Στο τέλος της λήψης, εκείνη ωρύεται λέγοντας πως «έδωσες στο γιο μου αυτοκίνητο αλλουνού. Ήταν ανασφάλιστο. Θα τον έβαζες στη φυλακή».

Ποιον φοβόταν (;)

Στο δεύτερο βίντεο τα πράγματα αγριεύουν. Το κινητό βρίσκεται σε όρθια στάση και στοχεύει το κέντρο του σαλονιού, ενώ οι πρωταγωνιστές είναι εκτός κάδρου. Η 47χρονη μαινόμενη αρπάζει ένα κορδόνι όμοιο με αυτά που χρησιμοποιούνται σε ειδικές θήκες κινητών για να κρέμονται οι συσκευές των χρηστών από το λαιμό. Πλέον τον απειλεί ευθέως πως θα τον πνίξει. «Θα σε σκοτώσω εγώ γιατί θα σκοτώσουν τα παιδιά σου», τονίζει η 47χρονη, ενδεχομένως αναφερόμενη σε εκείνους που έδειραν κατ’ επανάληψη τον 50χρονο το τελευταίο διάστημα. «Θα με σκοτώσουν μέσα», απάντησε εκείνος, ενδεχομένως υπονοώντας μέσα στη φυλακή. Εδώ να σημειώσουμε πως είναι εντελώς σπάνιο το φαινόμενο της δολοφονίας εντός σωφρονιστικού καταστήματος για τέτοιου είδους απάτες.

Ο περιβόητος «νόμος της φυλακής» σπανίως εφαρμόζεται σε τέτοια περιστατικά. Εκτός, αν τα υπεξαιρεμένα χρήματα ανήκουν σε άτομα του υποκόσμου. Σ’ εκείνο το σημείο η 47χρονη αφού μοιάζει να έχει περάσει το κορδόνι από το λαιμό του θύματος, ο οποίος ταυτόχρονα διαμαρτύρεται, φαίνεται να διστάζει. Εκείνη λέει «δεν μπορώ να σκοτώσω άνθρωπο» κι εκείνος σε μία μάλλον παράταιρη με τις διαμαρτυρίες του αντίδραση λέει «… εγώ δεν είμαι άνθρωπος». Θα πρέπει να σημειωθεί πως από χθες διακινούνται πληροφορίες που θέλουν τον 50χρονο να είναι ιδιοκτήτης ενός ακόμη σπιτιού. Το θύμα φέρεται ως ιδιοκτήτης του σπιτιού που διέμενε Γεωργιανός αρχιμαφιόζος, ο οποίος εκτελέστηκε τον Γενάρη του 2022 μπροστά στα μάτια της γυναίκας και της κόρης του. Το μισθωμένο αυτό σπίτι βρίσκεται περί τα 5 με 7 τετράγωνα μακριά από το σπίτι του 50χρονου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ