Μοσχάτο: Όλα όσα συνέβησαν μεταξύ του 50χρονου και της 47χρονης - Τα πρώτα λόγια της κατηγορουμένης στις Αρχές

Μοσχάτο: Όλα όσα συνέβησαν μεταξύ του 50χρονου και της 47χρονης - Τα πρώτα λόγια της κατηγορουμένης στις Αρχές

Οι οικονομικές εκκρεμότητες που είχε με τη 47χρονη δεν ήταν το μόνο «μέτωπο» που είχε ανοικτό ο 50χρονος

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση με τον 50χρονο που βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο το βράδυ της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου.

Η 47χρονη, η οποία ομολόγησε στις Αρχές τη συμμετοχή της στον θάνατο του ασφαλιστή, αναμένεται να απολογηθεί αύριο, Πέμπτη 19 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται πως ο 50χρονος που έβαλε τέλος στη ζωή του διατηρούσε εταιρεία επενδύσεων leasing. Ήταν λογιστής και ασφαλιστής της 47χρονης, η οποία εργαζόταν στην επιχείρηση καλλιέργειας και πώλησης λουλουδιών του αδερφού της. Ο 50χρονος είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της ως σύμβουλος επενδύσεων, με αποτέλεσμα να καταφέρει να της αποσπάσει τμηματικά ποσό που αγγίζει τα 200.000 ευρώ.

Κήρυξε πτώχευση

Η εταιρεία που διατηρούσε στην περιοχή της Καλλιθέας είχε πρόσφατα κηρύξει πτώχευση, χωρίς όμως ο 50χρονος να έχει επιστρέψει στη 47χρονη μέρος των χρημάτων της. Η γυναίκα τον έψαχνε επί μέρες προκειμένου να ζητήσει πίσω τα χρήματά της.

Ξυλοδαρμός στην Καλλιθέα

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οικονομικές εκκρεμότητες που είχε με τη 47χρονη δεν ήταν το μόνο «μέτωπο» που είχε ανοικτό ο 50χρονος, αφού το περασμένο Σάββατο άτομα που είχαν επενδύσει χρήματα στην εταιρεία του τον ξυλοκόπησαν στην Καλλιθέα, με την Αστυνομία να επεμβαίνει και το περιστατικό να λήγει λίγο αργότερα.

Κατηγορία για ανθρωποκτονία

Στην 47χρονη έχει απαγγελθεί η κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και, όπως προαναφέρθηκε, θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή την Πέμπτη για να απολογηθεί.

Έφτασε στο διαμέρισμά του

Η κατηγορουμένη λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα της Δευτέρας έφτασε στην περιοχή του Μοσχάτου αναζητώντας το σπίτι του 50χρονου, χωρίς να γνωρίζει την ακριβή διεύθυνση. Πλησίασε τον υπάλληλο ενός συνεργείου αυτοκινήτων και τον ρώτησε αν γνωρίζει τον κύριο Νίκο Κ...

Ο υπάλληλος φαίνεται να της είπε τη διεύθυνσή του -στην οδό Άνδρου-, που ήταν ένα τετράγωνο πιο κάτω, με τη 47χρονη να του λέει: «Πάρε τηλέφωνο την Αστυνομία, θα τον σκοτώσω». Στις 6.30, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μοσχάτου-Ταύρου έφτασαν στο διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας της οδού Άνδρου, καθώς είχαν λάβει κλήση για έντονες φωνές. Την πόρτα άνοιξε η 47χρονη, με τους αστυνομικούς να βρίσκουν κρεμασμένο στο μονόζυγο τον 50χρονο ασφαλιστή.

Τα πρώτα λόγια

Στα πρώτα της λόγια στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά που τη συνέλαβαν η 47χρονη (Ε.Σ.) περιέγραψε λεπτομερώς τα όσα έγιναν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (16/1) στο σπίτι του 50χρονου ασφαλιστή.

«Είχε φάει 200.000 ευρώ από εμένα και μέλη της οικογένειάς μου. Πήγα στο σπίτι του να ζητήσω εξηγήσεις και να επιστρέψει τα χρήματα. Μία μου έλεγε ότι δεν υπήρχαν τα χρήματα, μία ότι υπήρχαν, αλλά δεν μου έλεγε πού βρίσκονται. Εξαγριώθηκα και τον χτύπησα στο κεφάλι με ένα χριστουγεννιάτικο γυάλινο αντικείμενο με νερό. Έπειτα προσπάθησα να τον πνίξω με ένα κορδόνι, αλλά αντιστάθηκε. Τον τράβαγα βίντεο για να έχω αποδείξεις ότι μου είχε φάει τα λεφτά. Πήγα σε ένα άλλο δωμάτιο και όταν επέστρεψα τον βρήκα πάνω σε μια καρέκλα. Είχε φτιάξει έναν αυτοσχέδιο βρόχο με μια θηλιά από ζώνη σε μονόζυγο της πόρτας του υπνοδωματίου. Αυτά τα είχε βάλει εκεί πριν πάω εγώ στο σπίτι του. Εμφανιζόταν απελπισμένος που δεν μπορούσε να δώσει τα χρήματα και μου έλεγε ότι δεν αντέχει άλλο και θα αυτοκτονήσει. ''Με τόσα λεφτά που μου έφαγες πέρνα το κεφάλι σου και αυτοκτόνησε'', του είπα. Όταν πέρασε τη θηλιά στο κεφάλι του, κλώτσησα την καρέκλα και εκείνος κρεμάστηκε», φέρεται να είπε η 47χρονη κατηγορουμένη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ