Δολοφονία στο Μοσχάτο -Ομολόγησε η 47χρονη: Έσπρωξα την καρέκλα και απαγχονίστηκε

Δολοφονία στο Μοσχάτο -Ομολόγησε η 47χρονη: Έσπρωξα την καρέκλα και απαγχονίστηκε

Στη σύλληψη της 47χρονης γυναίκας που ήταν μαζί με τον άνδρα που βρέθηκε απαγχονισμένος σε διαμέρισμα 2ου ορόφου στο Μοσχάτο προχώρησε η Αστυνομία, καθώς, όπως η ίδια ομολόγησε, εκείνη έσπρωξε την καρέκλα, με αποτέλεσμα τον θάνατο του 50χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 50χρονο θύμα ήταν λογιστής και, βάσει όσων είπε η γυναίκα στις Αρχές, της χρωστούσε χρήματα.

Η 47χρονη είπε στους αστυνομικούς πως το βράδυ της Δευτέρας μετέβη στο σπίτι στο Μοσχάτο προκειμένου να συζητήσει με τον άνδρα, αλλά τσακώθηκαν. Τότε, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της γυναίκας, πήρε ένα κορδόνι και προσπάθησε να πνίξει τον άνδρα. Ωστόσο, αντέδρασε και την απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει.

Ωστόσο, η ίδια προσθέτει στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς πως ο 50χρονος, πριν φτάσει η ίδια στο διαμέρισμα, είχε πάρει μια ζώνη, την είχε κρεμάσει σε μονόζυγο και είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει.

Τελικά όμως η γυναίκα ομολόγησε πως, ενώ ο 50χρονος βρισκόταν πάνω σε καρέκλα, με τη ζώνη περασμένη στον λαιμό του και κρεμασμένη από το μονόζυγο, εκείνη τον παρότρυνε να αυτοκτονήσει. Όταν όμως εκείνος δεν το έκανε, τότε η 47χρονη έσπρωξε την καρέκλα, με συνέπεια τον απαγχονισμό του 50χρονου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ