Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο 16χρονος που έδειραν ανήλικοι στο Μενίδι -«Φοβάται να βγει από το σπίτι»

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο 16χρονος που έδειραν ανήλικοι στο Μενίδι -«Φοβάται να βγει από το σπίτι»

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 16χρονος, από συνομηλίκους του στο Μενίδι.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, την Κυριακή (14/5) ο 16χρονος είχε δώσει ραντεβού με έναν φίλο του στο Μενίδι.

Πώς έγινε το περιστατικό στο Μενίδι

Ωστόσο, στο σημείο έφτασε μία ομάδα ανηλίκων, με τους οποίους ο 16χρονος είχε διαφορές στα social media, και του επιτέθηκαν.

Όπως καταγγέλλει το θύμα, οι ανήλικοι του ζήτησαν να γονατίσει και να τους δώσει το μπουφάν του και όσα χρήματα είχε πάνω του και στη συνέχεια τον χτύπησαν στο πρόσωπο και το σώμα.

Μιλώντας στο MEGA η μητέρα του 16χρονου, η κ. Χριστίνα Χατζόγλου, εκτίμησε πως η ομάδα ανηλίκων είχε στήσει καρτέρι στον γιο της.

Η μητέρα του 16χρονου ανέφερε αρχικά: «Μου είπε ότι θα πάει να πιει ένα καφέ στο Μενίδι και μετά από λίγες ώρες τον πήρα τηλέφωνο, δεν το σήκωνε. Με κάλεσε μετά μία κυρία από ένα ανθοπωλείο και μου είπε ότι έχουν τον γιο μου χτυπημένο. Μετά από λίγο, πήγα να ετοιμαστώ για να τον πάρω γιατί τρόμαξα με αυτό που συνέβη. Δεν θέλω να συμβεί σε καμία μάνα, σε κανένα παιδί αυτό. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Μετά από λίγες ώρες βλέπω στο διαδίκτυο και το βίντεο που ανέβασαν αυτά τα παιδιά με τον ξυλοδαρμό του γιου μου. Του πήραν 5 ευρώ που είχε στην τσέπη του μπουφάν».

Μενίδι: Οι αστυνομικοί έστειλαν το παιδί σπίτι με ταξί -Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Όπως κατήγγειλε η μητέρα του 16χρονου, οι αστυνομικοί έστειλαν το παιδί της με ταξί στο σπίτι, αντί να το πάνε στο νοσοκομείο.

«Έπρεπε να τον στείλουν οι αστυνομικοί στο νοσοκομείο και να μας καλέσουν από εκεί να πάμε να τον πάρουμε. Τον πήγαμε εμείς στο νοσοκομείο», κατήγγειλε η μητέρα του νεαρού.

Μετά την επίθεση ο 16χρονος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν θέλει να κυκλοφορήσει έξω από το σπίτι του, καθώς φοβάται. «Μου λέει μαμά δεν θέλω να βγω έξω, φοβάμαι», τόνισε χαρακτηριστικά η μητέρα του.

«Ο γιος μου είναι το πιο εξαίρετο παιδί, το πιο ήσυχο. Έχουμε δώσει καλές αρχές. Όπως έχω δώσει αρχές σε αυτό το παιδί, έχω δώσει και στα άλλα δύο μου παιδιά, 11 και 3,5 ετών αντίστοιχα. Το παιδί μου ντρέπεται να βγει έξω, φοβάται μην του ξανατύχει», συμπλήρωσε η μητέρα του 16χρονου.

Δεν έχουν συλληφθεί οι δράστες

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες της επίθεσης δεν έχουν συλληφθεί. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, τόνισε ότι οι ποινές που αντιμετωπίζουν οι ανήλικοι είναι πλημμεληματικές, με τον ίδιο να αναφέρει πως οι ποινές θα πρέπει να γίνουν αυστηρότερες. Παράλληλα τόνισε ότι πρέπει να συλληφθούν και οι γονείς των παιδιών αυτών.

Δείτε τι είπε η μητέρα του 16χρονου για τον ξυλοδαρμό του γιου της στο Μενίδι:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ