Μαρινέλλα: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της -«Η κατάστασή της εξελίσσεται ικανοποιητικά»

Μαρινέλλα: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της -«Η κατάστασή της εξελίσσεται ικανοποιητικά»

Στη ΜΕΘ του νοσκομείο «Υγεία» παραμένει η Μαρινέλλα, μετά το σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε στη συναυλία της στο Ηρώδειο.

Σύμφωνα με το νέο ιατρικό ανακοινωθέν, η τραγουδίστρια συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, με την κατάστασή της να εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία της Μαρινέλλας

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) παραμένει νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ μετά από σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η κατάστασή της εξελίσσεται ικανοποιητικά.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης - Ηλίας Ανδριανάκης - Κωνσταντίνος Σπέγγος».

«Είναι θετικά τα πράγματα μέχρι τώρα», είπε για τη Μαρινέλλα η Ματίνα Παγώνη

«Μέχρι χθες ήταν σταθερή η κατάστασή της, αλλά παραμένει κρίσιμη, χωρίς μείζονες επιπλοκές. Τις μικρές επιπλοκές μπορεί να τις έχει οποιοσδήποτε μέσα στη μονάδα. Υπενθυμίζω ότι αυτά τα βαριά περιστατικά θέλουν πολύ χρόνο. Πρέπει να αφήσουμε τον οργανισμό να αντιδράει μόνος του στη φαρμακευτική αγωγή. Έχει όλα τα θετικά μέχρι τώρα.

Είναι θετικά τα πράγματα μέχρι στιγμής. Ας δώσουμε χρόνο, το παλεύει, είναι πολύ δυνατή. Έχει και την αγάπη του κόσμου, η θετική ενέργεια έχει σημασία», ανέφερε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, στο MEGA για την κατάσταση της υγείας της σπουδαίας τραγουδίστριας.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ