Μαρινέλλα: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της -Εξίσου κρίσιμο και το επόμενο 24ωρο
Featured

Μαρινέλλα: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της -Εξίσου κρίσιμο και το επόμενο 24ωρο

Στη ΜΕΘ του «Υγεία» συνεχίζει να νοσηλεύεται η Μαρινέλλα, η οποία δίνει τη δική της μάχη, μετά το σοβαρό αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη το βράδυ της Τετάρτης (25/9) και κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της συναυλίας που γινόταν προς τιμήν της στο Ηρώδειο, ενώ βρισκόταν πάνω στη σκηνή και ερμήνευε το τραγούδι «Εγώ και εσύ».

Η κατάσταση της υγείας της σπουδαίας Ελληνίδας ερμηνεύτριας χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς του ιδιωτικού νοσοκομείου στο Μαρούσι, σταθερή αλλά κρίσιμη, καθώς πέρασε το πρώτο κρίσιμο 24ωρο μετά το εγκεφαλικό. Το θετικό είναι πως η 86χρονη δεν διασωληνώθηκε, έχει επικοινωνία με το περιβάλλον ενώ άνοιξε τα μάτια της.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια λαμβάνει πολύ ισχυρή φαρμακευτική αγωγή με τον οργανισμό της να ανταποκρίνεται, γι’ αυτό και απέφυγε τη διασωλήνωση και είναι σταθεροποιημένη.

Το επόμενο 48ωρο παραμένει εξίσου κρίσιμο, με τους γιατρούς να ελπίζουν ότι θα υποχωρήσει το αιμάτωμα στον εγκέφαλο και η μεγάλη ερμηνεύτρια θα αποφύγει το χειρουργείο.

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν

Το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε χθες το μεσημέρι ανέφερε τα εξής:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας.

Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη.

Οι θεράποντες ιατροί

Ηλίας Κ. Πολιτάκης

Ηλίας Ανδριανάκης

Κωνσταντίνος Σπέγγος».

Η κόρη και η εγγονή της Μαρινέλλας βρισκόντουσαν στο Ηρώδειο την στιγμή της κατάρρευσης, και είναι συνέχεια δίπλα της, ενώ από το εξωτερικό επιστρέφει και ο εγγονός της για να συμπαρασταθεί στην οικογένεια αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Μηνύματα αγάπης για τη σπουδαία ερμηνεύτρια

Οι επώνυμοι από το πρώτο κιόλας λεπτό της είδησης, έσπευσαν να στείλουν τα δικά τους μηνύματα και να ευχηθούν «περαστικά» στη Μαρινέλλα.

Δείτε κάποιες χαρακτηριστικές αναρτήσεις:

«Προσεύχομαι για σένα αγαπημένη μου», έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Εύχομαι από καρδιάς να είναι όλα καλά», σημείωσε η Ρούλα Κορομηλά ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης, συγκίνησε με τα λόγια του. «Οι σκέψεις μου μετά το πρώτο σοκ από την εικόνα της κατάρρευσης του Θρύλου Μαρινέλλα τραγουδώντας τους στίχους «Θεέ μου μας έμαθες εσύ .. τόσο πολύ να αγαπάμε ..»

Ας δείξουμε λοιπόν αγάπη και σεβασμό ..».

anartiseis marinella

Το δικό της μήνυμα στη Μαρινέλλα έστειλε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Η Ζωζώ Σαπουντζάκη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Λυπήθηκα πάρα πολύ. Πάρα πολύ. Είμαστε φίλοι. Τηλεφωνιόμαστε, μιλούσαμε, μου έλεγε τα νέα της, της έλεγα τα νέα μου, την αγαπώ πολύ. Είναι δυνατή και θα το ξεπεράσει». Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, απευθυνόμενη στη Μαρινέλλα, σημείωσε: «Να είσαι γερή, εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου περαστικά. Το συντομότερο να βγεις έξω και να είμαστε μαζί».

Ο Πασχάλης Τερζής μίλησε στη Super Κατερίνα, αναφέροντας συγκινημένος: «Έμαθα το βράδυ για τη Μαρινέλλα. Είχα φίλους μέσα στο Ηρώδειο, στη συναυλία της. Μου είπαν αυτά που ξέρει όλος ο κόσμος. Ανησυχήσαμε όλοι. Της ευχόμαστε όλοι περαστικά. Προσωπικά πιστεύω ότι η Μαρινέλλα είναι παλικάρι και θα βγει νικήτρια από αυτή τη μάχη. Να είναι γερή πάντα, να είναι γερή και να είναι κοντά μας».

Ανάμεσά τους και η Μπέττυ Μαγγίρα που είχε πάει μαζί με την αδελφή της, Ματθίλδη να παρακολουθήσουν τη συναυλία. «Παιδιά δεν είναι ώρα τώρα, είμαι σε σοκ» αρκέστηκε να πει στους δημοσιογράφους η Μπέττυ Μαγγίρα και αποχώρησε βιαστικά από το αρχαίο θέατρο του Ηρωδείου.

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη σεζόν η Μπέττυ Μαγγίρα και η Μαρινέλλα συνεργάζονταν σε νυχτερινό κέντρο των Αθηνών ενώ αυτή η συνεργασία αναμενόταν να συνεχιστεί και τη φετινή χρονιά.

Η Νατάσσα Μποφίλιου ευχήθηκε «γρήγορη ανάρρωση» στην «αγαπημένη μας» με ένα story.

Η Μελίνα Ασλανίδου, επίσης, έγραψε σε Instagram story της: «Η σκέψη όλων μας είναι κοντά σου. Γρήγορα να γίνεις καλά Μαρινέλλα. Σ’ αγαπάμε».

Ο Χρήστος Μενιδιάτης έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους των πρωινών εκπομπών. «Περιμένουμε, μακάρι να πάνε όλα καλά. Έχω έρθει για προσωπικό μου θέμα. Δεν έχω μιλήσει με την κόρη της. Τέτοιες στιγμές καλό είναι να μην ενοχλούμε τους ανθρώπους, να είναι δίπλα στους δικούς τους ανθρώπους που δίνουν τον δικό τους αγώνα».

«Αγαπημένη μου Μαρινέλλα εύχομαι περαστικά μέσα από την καρδιά μου», έγραψε σε story που δημοσίευσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

«Η σκέψη μου κοντά σου κάθε δευτερόλεπτο αγαπημένη μου. Οι ευχές όλων μας για γρήγορα περαστικά στην πρώτη και μεγαλύτερη σταρ τραγουδίστρια της χώρας μας», σημείωσε από την πλευρά της η Πέγκυ Ζήνα.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ