Δημοσκόπηση Pulse: Στο 30% η ΝΔ -Πρωτιά Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ, δεύτερη η Διαμαντοπούλου, μάχη Δούκα-Γερουλάνου
Featured

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 30% η ΝΔ -Πρωτιά Ανδρουλάκη στο ΠΑΣΟΚ, δεύτερη η Διαμαντοπούλου, μάχη Δούκα-Γερουλάνου

Η νέα δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ αποτυπώνει προβάδισμα 14,5 ποσοστιαίων μονάδων για τη ΝΔ, ενώ βλέπει αμφίρροπο αποτέλεσμα στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Πιο αναλυτικά:

Δημοσκόπηση Pulse: Σταθερά πρώτη η ΝΔ, τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ

Στην πρόθεση ψήφου η Νέα Δημοκρατία διατηρεί ευρύ προβάδισμα με 24,5%, με το ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερο με 13% και τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι οριακά τρίτος με 9,5%.

prothesi psifou kommata

Ακολουθεί το ΚΚΕ με 9%, η Ελληνική Λύση με 8%, η Φωνή Λογικής με 4%, η Πλεύση Ελευθερίας με 3,5%, η Νίκη με 3%.

Pulse: Στο 30% η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ με 15,5%, τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 11,5%

Στο σενάριο κατανομής των αναποφάσιστων, η ΝΔ συγκεντρώνει το 30%, το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο με 15,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ τρίτος με 11,5%.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται το ΚΚΕ με 10,5% και ακολουθούν η Ελληνική Λύση με 9,5%, η Φωνή Λογικής με 4,5%, η Πλεύση Ελευθερίας με 4%, η Νίκη με 3,5%.

prothesi me anapofasistous 0410

Δημοσκόπηση Pulse: Μάχη στο ΠΑΣΟΚ με προβάδισμα Ανδρουλάκη

Στο ΠΑΣΟΚ και το ερώτημα ποιον θα προτιμούσατε για πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ, ανεξάρτητα από το αν θα πάτε να ψηφίσετε, το 30% λέει ο Νίκος Ανδρουλάκης, με τον Χάρη Δούκα να ακολουθεί με 20% και μετά οι Γερουλάνος (18%), Διαμαντοπούλου (16%), Κατρίνης (4%) και Γιαννακοπούλου (3%)

Στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, υπάρχει ανατροπή στη δεύτερη θέση. Πρώτος παραμένει ο Ν. Ανδρουλάκης με 30%, ενώ η Αννα Διαμαντοπούλου περνά δεύτερη με 19%. Ακολουθούν με μικρή διαφορά οι Π. Γερουλάνος (18%) και Χ. Δούκας (17%). Ο Μ. Κατρίνης με 4% και η Ν. Γιαννακοπούλου με 2%.

protimisi pasok 0410

Για όσους δηλώνουν ότι θα πάνε σίγουρα/μάλλον να ψηφίσουν, έχουμε νέες ανατροπές. Πρώτος, αλλά με πολύ μικρή διαφορά, είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης με 25%, δεύτερη ξανά η Αννα Διαμαντοπούλου μόλις δύο μονάδες πίσω, με 23% και από κοντά οι Χάρης Δούκας (22%) και Π. Γερουλάνος (19%). Ο Μ. Κατρίνης συγκεντρώνει 4% και η Ν. Γιαννακοπουλου 3%.

Σε αυτούς που θα ψηφίσουν και στις εσωκομματικές και στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ΠΑΣΟΚ, προηγείται και πάλι ο Ν. Ανδρουλάκης με 27%, ωστόσο δεύτερος είναι ο Χάρης Δούκας (23%) και ακολουθούν οι Π. Γερουλάνος και Α. Διαμαντοπούλου που συγκεντρώνουν 21%. Ο Μ. Κατρίνης συγκεντρώνει 3% και η Ν. Γιαννακοπούλου με 2%.

Στο ερώτημα αν το debate αλλαξε τη γνώμη τους, το 33% είπε όχι, το 9% ναι και το 53%... δεν παρακολούθησε.

Πώς αυτοχαρακτηρίζονται πολιτικά όσοι σκέφτονται να πάνε να ψηφίσουν για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ:

Το 38% λέει κεντροαριστερά, το 34% Κέντρο, το 8% αριστερά και ένα επίσης 8% κεντροδεξιά.

Δημοσκόπηση Pulse: Χειρότερο το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ λέει ένας στους δύο

Στον ΣΥΡΙΖΑ και το πως βλέπουν το μέλλον του:

Το 11% μόνο βλέπει θετικό μέλλον, ενώ το 54% θεωρεί σίγουρα/μάλλον χειρότερο το μέλλον του, ενώ το 19% λέει τα ίδια.

Pulse: Κασσελάκης 32%, Φάμελλος 27%

Στο ερώτημα ποιον θα προτιμούσατε για πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ, ανεξάρτητα από το αν θα πηγαίνατε στη κάλπη, ο Στέφανος Κασσελάκης έχει προβάδισμα 5 μονάδων από τον Σ. Φάμελλο. Συγκεκριμένα, παίρνει 32%, έναντι 27% του Φάμελλου και ακολουθούν Πολάκης με 15% και Γκλέτσος με 3%.

ypopsifioi syriza 0410

Στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στ. Κασσελάκης έχει μεγάλο προβάδισμα με 43%, έναντι 21% του Φάμελλου, με τον Π. Πολάκη να έχει 14% και τον Απ. Γκλέτσο 3%. Αλλον λέει το 8%.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ