Maestro: Γκράφιτι με το πρόσωπο της Μαρίας Καβογιάννη στέλνει ηχηρό μήνυμα κατά της έμφυλης βίας

Maestro: Γκράφιτι με το πρόσωπο της Μαρίας Καβογιάννη στέλνει ηχηρό μήνυμα κατά της έμφυλης βίας

Η ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη μέσα από το πρόσωπο του χαρακτήρα που υποδύεται στην τηλεοπτική σειρά Maestro έγινε σύμβολο για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Συγκεκριμένα ο ζωγράφος Γιώργος Κόφτης, έχοντας έμπνευση την ηρωίδα που ενσαρκώνει στην τηλεοπτική σειρά έφτιαξε ένα εντυπωσιακό γκράφιτι στη Θεσσαλονίκη.

«Αξίζει να σταθούμε στο ταλέντο της Μαρίας Καβογιάννη και τον τρόπο που έχει να μετουσιώνει τα συναισθήματα που διαπραγματεύεται η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Για μένα ήταν έμπνευση πριν καν δω τη σειρά. Όταν την είδα μετά, είδα το πρόσωπό της, διαπραγματεύεται σοβαρά ζητήματα για την κοινωνία μας», είπε ο Γιώργος Κόφτης στο Mega για το έργο του.

«Με συγκίνησε το ταλέντο αυτής της γυναίκας, το βλέμμα της κυρίως. Νομίζω ότι το σύνολο της κοινωνίας έχει επηρεαστεί από τη βία των γυναικών και τις γυναικοκτονίες. Η απόγνωσή της και ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται, μας εκφράζει ως σύνολο», κατέληξε ο κ. Κόφτης.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ