Maestro: Η Στεφανία Γουλιώτη δείχνει καρέ καρέ την απίστευτη μεταμόρφωσή της σε έγκυο

Maestro: Η Στεφανία Γουλιώτη δείχνει καρέ καρέ την απίστευτη μεταμόρφωσή της σε έγκυο

Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της πετυχημένης σειράς Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχουν ξεκινήσει και έχουμε τις πρώτες εικόνες.

Στο ανατρεπτικό φινάλε της σειράς, στα μέσα του Δεκεμβρίου, είδαμε την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας, που υποδύεται η Στεφανία Γουλιώτη, να οδηγεί σε αδιέξοδο τον Ορέστη που έχει πλέον είχε αποδεχτεί τον έρωτά του για την Κλέλια. Θυμίζουμε ότι παρότι είχαν χωρίσει εκείνη αποφάσισε να κάνει ακόμη μία απόπειρα εξωσωματικής με τα έμβρυα που είχαν γονιμοποιηθεί και αυτή τη φορά η εγκυμοσύνη φαίνεται πως προχώρησε.

Βέβαια κανείς δεν γνωρίζει αν η Αλεξάνδρα λέει την αλήθεια, καθώς σε δηλώσεις της η απάντηση της Στεφανίας Γουλιώτη για την εγκυμοσύνη ήταν αινιγματική. Συγκεκριμένα, ερωτηθείσα στο αν η «Αλεξάνδρα» λέει ψέματα ότι είναι έγκυος εκείνη απάντησε: «Δεν ξέρω, θα δούμε! Για να δούμε».

Σε κάθε περίπτωση, τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο έχουν ξεκινήσει και η Στεφανία Γουλιώτη μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από την απίστευτη μεταμόρφωσή της.

Στο βίντεο που μοιράστηκε βλέπουμε το μπούστο της καλυμμένο με ένα υλικό που θυμίζει μάσκα αργίλου και τους ειδικούς να τη μεταμορφώνουν. «Κι όμως κάπως έτσι ξεκινάμε για τη δεύτερη σεζόν του “Maestro”», γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της η Στεφανία Γουλιώτη.

Για άλλη μια φορά, λοιπόν, συνειδητοποιούμε πως η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχες παραγωγές του Χόλυγουντ. Πολλοί διεθνείς σταρ έχουν περάσει από αυτή τη διαδικασία, και πάντα οι μεταμορφώσεις τους προκαλούν το ενδιαφέρον. Οπως και αυτή της Στεφανίας Γουλιώτη.

«Η Αλεξάνδρα είναι μία γυναίκα που μπορεί να αγαπηθεί και να μισηθεί το ίδιο έντονα!! Κάθε τοξικός άνθρωπος δεν έχει καταφέρει να επουλώσει πληγές. Και ο Χριστόφορος περιγράφει αυτή τη συνθήκη με τρομερή ακρίβεια. Απέναντι σε όλες τις ανθρώπινες πληγές στεκόμαστε με επιείκεια και αγάπη αρκεί πάντα να αποφεύγεται το κακό που μπορεί να προκληθεί στον άλλον», έχει δηλώσει, μεταξύ άλλων, στο instagram για τον ρόλο της.

Δείτε την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της «Αλεξάνδρας» του Maestro σε έγκυο:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS