Λαοθάλασσα στο Λιμανάκι Νάουσας στην Πάρο -Ξέφρενο γλέντι, χόρευαν μέχρι πρωίας [βίντεο]

Λαοθάλασσα στο Λιμανάκι Νάουσας στην Πάρο -Ξέφρενο γλέντι, χόρευαν μέχρι πρωίας [βίντεο]

Μια λαοθάλασσα από κόσμο, κυρίως νέοι και νέες, έκαναν «χαμό» και φέτος στο καθιερωμένο ραντεβού τους με το μεγαλύτερο πασχαλινό γλέντι στο λιμανάκι της Νάουσας στην Πάρο.

Περισσότερος από ποτέ, ο κόσμος ξεφάντωσε μοναδικά, τραγουδώντας και χορεύοντας πάνω στα τραπέζια στο ρυθμό της μουσικής, σε μια μαραθώνια υπαίθρια διασκέδαση που ξεκίνησε από το μεσημέρι και έληξε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, σύμφωνα με τον parianostypos.gr.

Με φυσικό σκηνικό τις ειδυλλιακές ψαρόβαρκες και φόντο την απίστευτη γραφικότητα του μικρού λιμανιού, ο κόσμος τα «έδωσε όλα» διασκεδάζοντας για πολλές ώρες μέχρι τελικής πτώσεως, σαν να μην υπάρχει αύριο, παρά το δυνατό αέρα και τα μποφόρ στην περιοχή.

Χαρούμενα πρόσωπα, αστείρευτο κέφι και μπρίο, έγραψαν το «έπος» του πιο μαζικού, ξέφρενου γλεντιού στην Πάρο, μιας και κατά φέτος το γλέντι στο λιμανάκι ήταν το καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά!

Η γιορτινή Κυριακή του Πάσχα στο όμορφο λιμανάκι ολοκληρώθηκε το βράδυ με τη ρίψη εντυπωσιακών πυροτεχνημάτων και οι χιλιάδες «πιστοί» του εθίμου έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Δείτε βίντεο από το Πάσχα στην Πάρο:

 

@parianostypos Πάσχα λιμανάκι Νάουσας #παρος #νησιά #κυκλάδες ♬ πρωτότυπος ήχος - Psts..gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ