Οι πρώτες δηλώσεις Λιγνάδη μετά την αποφυλάκιση: Ενάμιση χρόνο έπαιζαν μπάλα μόνοι τους, τώρα θα μιλήσω - Θα δικαιωθώ στο Εφετείο

Οι πρώτες δηλώσεις Λιγνάδη μετά την αποφυλάκιση: Ενάμιση χρόνο έπαιζαν μπάλα μόνοι τους, τώρα θα μιλήσω - Θα δικαιωθώ στο Εφετείο

Ο σκηνοθέτης, συνοδευόμενος από τον Αλέξη Κούγια, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η κοινή γνώμη εξαπατήθηκε και πως ο ίδιος θα δικαιωθεί στο Εφετείο

Ο Δημήτρης Λιγνάδης βγήκε από τη φυλακή, καθώς κατέβαλλε τις 30.000 ευρώ που απαιτούνταν για την εγγύηση, ως όρο της αποφυλάκισής του. 

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Λιγνάδης πέρασε την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού λίγο μετά τις 14:00, αφού έγινε γνωστή η παρέμβαση της εισαγγελίας Εφετών που θα εξετάσει το ενδεχόμενο να ασκήσει έφεση για την αποφυλάκισή του.

Συγκεκριμένα, έπειτα από 17 μήνες προφυλάκισης και την επομένη της καταδίκης του χωρίς ελαφρυντικά σε 12 χρόνια για δυο βιασμούς, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. 

Ο Λιγνάδης συνοδευόμενος από τον Αλέξη Κούγια, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η κοινή γνώμη εξαπατήθηκε και πως ο ίδιος θα δικαιωθεί στο Εφετείο.

«Στον ενάμιση χρόνο της κράτησης μου ποτε δεν πιστευτά ότι η δικαιοσύνη θα μπορούσε να παρασυρθεί όπως και δεν έγινε. Επι ενάμιση χρόνο που όλοι οι υπόλοιποι παίζανε μπάλα εις βάρος μου είναι ώρα να μιλήσω και εγώ φτάνοντας στο τέλος της περιπέτειας μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ωστόσο δεν απάντησε άλλες ερωτήσεις σχετικά με τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, αλλά και για τα πρόσωπα που κινήθηκαν εναντίον του στη διάρκεια της πολύμηνης διαδικασίας.

Από την πλευρά του ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας επανέλαβε ότι όταν μιλάει η δικαιοσύνη θα πρέπει να αντιλαμβάνονται όλοι ότι πρόκειται για το τελευταίο προπύργιο του δικαίου της τάξης και της δημοκρατίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ