Δίκη Λιγνάδη: Διεκόπη για τις 25 Φεβρουαρίου η δίκη

Δίκη Λιγνάδη: Διεκόπη για τις 25 Φεβρουαρίου η δίκη

Προηγήθηκε αίτημα του Αλέξη Κούγια για διακοπή της δίκης

Στη διακοπή της δίκης με κατηγορούμενο τον ηθοποιό Δημήτρη Λιγνάδη προχώρησετο Δικαστήριο, κατόπιν αιτήματος που υπέβαλε πριν λίγο στο δικαστήριο ο συνήγορος υπεράσπισης του Αλέξης Κούγιας.

Η δίκη θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου.

«Έχω κάποιες σημαντικές δίκες που συμπληρώνουν παραγραφές και 18μηνα και ο κατηγορούμενος έχει ακόμη ένα εξάμηνο, ζητούμε μια διακοπή εντός του μηνός Μαρτίου. Ο κατηγορούμενος θέλει να δικαστεί, αλλά αναγκάζεται να προσαρμοστεί στις υποχρεώσεις μου. Επιθυμούμε διακαώς τη διεξαγωγή της δίκης, γι’ αυτό δε ζητούμε αναβολή αλλά διακοπή», είπε ο Αλέξης Κούγιας ζητώντας διακοπή της δίκης.

Το δικαστήριο διέκοψε τη συνεδρίαση προκειμένου να αποφασίσει για το αίτημα του κατηγορούμενου.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί η κλήρωση των ενόρκων που θα μετέχουν στη σύνθεση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Μετά την κλήρωση, η σύνθεση της έδρας διαμορφώνεται ως εξής: Τρεις γυναίκες τακτικοί δικαστές, τρεις γυναίκες ένορκοι και ένας άντρας ένορκος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έφτασε στο δικαστήριο λίγο μετά τις εννέα το πρωί για να καθίσει στο «εδώλιο» για τους βιασμούς τριών ανηλίκων και ενός νεαρού άνδρα.

Μόλις μπήκε στην δικαστική αίθουσα, πρόσωπο του φιλικού του κύκλου του έπιασε το χέρι με τους αστυνομικούς να παρεμβαίνουν και τον κατηγορούμενο να οδηγείται στο εδώλιο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS