Η σφοδρή κόντρα του Αλέξη Κούγια με την μάρτυρα κατηγορίας του Δημήτρη Λιγνάδη, Τζέφ Μοντάνα

Η σφοδρή κόντρα του Αλέξη Κούγια με την μάρτυρα κατηγορίας του Δημήτρη Λιγνάδη, Τζέφ Μοντάνα

Έντονη είναι η αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ του γνωστού μοντέλου, Τζέφ Μοντάνα και του ποινικολόγου, Αλέξη Κούγια. Η Τζέφ Μοντάνα, έχει καταγγείλει τον Δημήτρη Λιγνάδη ότι την είχε κακοποιήσει όταν ήταν 15 ετών. Από την πλευρά της, υποστηρίζει ότι ο συνήγορος υπεράσπισης του ηθοποιού έχει αναφερθεί πολλές φορές στο πρόσωπο της με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Μάλιστα, αυτή την φορά, προχώρησε και σε αγωγή εναντίον του.

«Εγώ βεβαίως του έστειλα εξώδικο, όπως θα έπρεπε. Άμα σε πω (…), δήθεν με είδε με ένα φτερό. Δεν με έχει δει, δεν φοράω φτερά. Ο άνθρωπος υπερασπίζεται τον πελάτη του. Υπάρχει όμως ένας έντιμος τρόπος και ένας αξιοπρεπής τρόπος να το κάνεις. Εγώ τι του φταίω να με ξεφτιλίζει σε όλο το πανελλήνιο;», είπε χαρακτηριστικά η Τζεφ Μοντάνα. Για τον Δημήτρη Λιγνάδη η Τζεφ Μοντάνα είπε: «Μόνο γκρίζες και σκοτεινές είναι οι στιγμές που έζησα με τον Λιγνάδη. Στα 15 δέχτηκα σεξουαλική κακοποίηση, με αποπλάνησε. Είδα να αποπλανεί κι άλλα παιδιά της ηλικίας μου».

Από την άλλη πλευρά, ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην ίδια εκπομπή είπε ότι παρότι δεν είχε κάνει προηγούμενη σύνδεση, τελικά γνωρίζει το γνωστό μοντέλο από τα παιδικά του χρόνια. Ο πατέρας της και ο ποινικολόγος ήταν φίλοι στο παρελθόν και μάλιστα είχαν γνωριστεί όταν ήταν παιδάκι. «Μου είπε ότι είμαστε συγχωριανοί. Εγώ βέβαια το είδα ότι έχει μεγαλώσει στην Κόρινθο ότι η έδρα επιχειρήσεως της μητέρας του είναι εκεί. Μόνος του μου υπέδειξε το πατρώνυμό του και θυμήθηκα ότι με έναν άνθρωπο με αυτό το ονοματεπώνυμο παίζαμε μπάλα στην ομάδα της Κορίνθου. Ένας υπέροχος άνθρωπος ο πατέρας του. Είναι αλήθεια ότι έχω πάει σπίτι του και έχω φάει με τον πατέρα του. Δε μπορούσα να ταυτίσω τον φίλο μου και τον γιο του με τον συγκεκριμένο».

Ενώ συνέχισε λέγοντας ότι «σε κάθε περίπτωση όμως εγώ είμαι υπερασπιστής και όποιος προσπαθεί είτε μέσα είτε εκτός δικαστηρίου να πλήξει την υπερασπιστική μου γραμμή και την προσπάθειά μου να αθωωθεί ο εντολέας μου είναι “εχθρός” μου» ανέφερε στις δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας.

Το χρονικό της κόντρας

Η κόντρα των δύο ξεκίνησε όταν ο Αλέξης Κούγιας, χρησιμοποίησε εκφράσεις προσβλητικές προς το μοντέλο οι οποίες χαρακτηρίστηκαν ως τρανσφοβικές και ομοφοβικές. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων και σε οργανώσεις δικαιωμάτων του ανθρώπου και ΛΟΑΤΚΙ. Η Τζεφ Μοντάνα κατέθεσε εξώδικό εναντίον του ενώ το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών απέστειλε καταγγελτική αγωγή στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών εναντίον του Αλέξη Κούγια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS