Λέσβος: Η κόρη μου έπινε, λέει ο πατέρας της 49χρονης που έβαλε φωτιά στον σύζυγό της

Λέσβος: Η κόρη μου έπινε, λέει ο πατέρας της 49χρονης που έβαλε φωτιά στον σύζυγό της

Οικογενειακά δράματα που οδήγησαν το ζευγάρι σε απόγνωση και την 49χρονη γυναίκα από τη Μυτιλήνη στο ποτό κρύβονται πίσω από την κατάσταση που ζούσε η οικογένεια στο νησί, φτάνοντας στο σημείο η γυναίκα να βάλει φωτιά στον σύζυγό της.

Η 49χρονη, όπως αποκαλύπτει ο πατέρας της, ήταν εθισμένη στο αλκοόλ. Η γυναίκα περιέλουσε τον σύζυγό της με καυστικό υγρό και του έβαλε φωτιά. Ο 58χρονος σύζυγός της νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Το ζευγάρι έχει χτυπηθεί από τη μοίρα, καθώς έχει χάσει τα δύο από τα τρία του παιδιά, γεγονός που επιβάρυνε ψυχολογικά τη γυναίκα, η οποία έκτοτε φαίνεται πως ξεκίνησε να καταναλώνει αλκοόλ και είχε βίαια ξεσπάσματα κατά του συζύγου της.

«Η κοπέλα είναι ξαδέλφη μου. Είναι από το Πλωμάρι. Πριν από τρία χρόνια έχασε το κορίτσι της σε τροχαίο και πριν από 20 χρόνια έχασε το πρώτο της παιδί όταν έπεσε με το ποδήλατο στη θάλασσα και πνίγηκε. Ήταν τρελαμένη η κοπέλα», είπε η ξαδέρφη της κατηγορούμενης στο Star. «Ήταν καλά παιδιά και οι δύο. Έχουν ένα ακόμα παιδί, που είναι τώρα 30 χρόνων», είπε μία άλλη συγγενής της 49χρονης.

«Η κόρη μου έπινε», λέει ο πατέρας της 49χρονης

Ο πατέρας της 49χρονης μίλησε για τα προβλήματα με το αλκοόλ που αντιμετωπίζει η κόρη του, μετά την απώλεια των παιδιών τους και για τους καβγάδες με τον σύζυγό της.

«Έπινε βότκα και ούζο. Γκρίνιαζαν κάθε λίγο… Δεν ήταν για να χωρίσουν, αλλά μάλωναν και γκρίνιαζαν κάθε λίγο με τον άντρα της στο σπίτι, επειδή έπινε», είπε ο πατέρας της κατηγορούμενης. Όπως ανέφερε, η 49χρονη ξεκίνησε να πίνει μετά τον θάνατο των παιδιών της και παρά τις παραινέσεις του ίδιου, δεν σταμάτησε.

«Ήθελα να την πάρω να δω τι έγινε, αλλά το κινητό της το έχουν πάρει μέσα στο ψυχιατρείο και δεν το σηκώνει», πρόσθεσε κι εξήγησε πως έμαθε από τον γιο της όσα έχουν συμβεί. «Τον γαμπρό μου τον πήγαν αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη με εγκαύματα… Μάλλον πιωμένη ήταν», κατέληξε ο πατέρας της 49χρονης.

Πώς έγινε το περιστατικό

Η 49χρονη περιέλουσε με βενζίνη τον σύζυγό της και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά. Η γυναίκα συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβίαση της νομοθεσίας για ενδοοικογενειακή βία. Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ενώ πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή τη Δευτέρα.

Την ίδια στιγμή, ο 55χρονος σύζυγός της νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS