Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Δεν θα χρειαστεί χειρουργείο η 25χρονη -Πού στρέφονται οι έρευνες

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: Δεν θα χρειαστεί χειρουργείο η 25χρονη -Πού στρέφονται οι έρευνες

Πιθανές προσωπικές διαφορές και τον κύκλο των επαφών της 25χρονης εγκύου από την Κυψέλη που τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής δέχθηκε επίθεση από άνδρα με καυστικό υγρό στο πρόσωπο ερευνούν οι Αρχές.

Όπως υποστήριξε η ίδια στην καταγγελία της ο δράστης της επίθεσης, προσέγγισε το θύμα με το αυτοκίνητό του, την ακινητοποίησε στο έδαφος και τοποθέτησε ένα βρεγμένο πανί που ήταν εμποτισμό με καυστικό υγρό στο πρόσωπό της. Ενώ εκείνη βρισκόταν ακόμα στο έδαφος, ο άγνωστος μπήκε στο αυτοκίνητό του και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Επίθεση με καυστικό υγρό: Δεν θα χειρουργηθεί η 25χρονη
Η νεαρή κοπέλα που όπως προαναφέρθηκε είναι έγκυος στον 4ο μήνα, νοσηλεύεται από την Κυριακή στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με ελαφρά εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού γύρω από το στόμα της και τα μάγουλα, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα να λάβει εξιτήριο αφού η υγεία της δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο. Μάλιστα, εξετάστηκε και από ειδικό πλαστικό χειρούργο ο οποίος έκρινε ότι τα εγκαύματα που έχει μπορούν να επουλωθούν με ιατρική αγωγή και πως δεν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Δεν έχουν πάρει ακόμα κατάθεση από την 25χρονη
Πάντως, οι αστυνομικοί που προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ για να φτάσουν στον δράστη της επίθεσης δεν έχουν ακόμα καταφέρει να πάρουν κατάθεση από την 25χρονη καθώς τα εγκαύματα στο στόμα, δεν της επιτρέπουν να μιλήσει. Στις λίγες κουβέντες που κατάφεραν να ανταλλάξουν μαζί της, η νεαρή κοπέλα υποστήριξε πως ο δράστης δεν ήταν κάποιο άτομο που γνώριζε. Ωστόσο τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. θα εξετάσουν όλες τις στενές επαφές της 25χρονης που καταγγέλλει την επίθεση αναζητώντας κάποιο κίνητρο που ενδεχομένως να κρύβεται πίσω από αυτήν.

Στο μικροσκόπιο η παρουσία της στα Τουρκοβούνια
Την ίδια ώρα, αναπάντητα όμως παραμένουν και τα ερωτήματα για τη μεταμεσονύχτια παρουσία της 25χρονης στα Τουρκοβούνια και οι λόγοι για τους οποίους δεν τήρησε το ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας.
Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν η επίθεση να ήταν τυχαία και όχι στοχευμένη. Να αναφερθεί πως η νεαρή πριν δύο μήνες είχε προσαχθεί από τις αστυνομικές Αρχές για συγκεκριμένο αδίκημα.

Απαντήσεις για το καυστικό υγρό
Τέλος, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και τα αποτελέσματα από το Γενικό Χημείο του Κράτους που θα δείξουν το είδος της καυστικής ουσίας χρησιμοποίησε ο δράστης. Πάντως, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για ένα οικιακό χημικό και όχι για βιτριόλι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS