Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Ελεύθερη η νικήτρια του GNTΜ που παρέσυρε και σκότωσε 60χρονο μοτοσυκλετιστή - Έπεσε πάνω σε 4 αυτοκίνητα

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Ελεύθερη η νικήτρια του GNTΜ που παρέσυρε και σκότωσε 60χρονο μοτοσυκλετιστή - Έπεσε πάνω σε 4 αυτοκίνητα

Ελεύθερο αφέθηκε το μοντέλο και πρώην νικήτρια του διαγωνισμού GNTM, Κυβέλη Χατζηευστρατίου, που φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε με το αυτοκίνητο έναν 60χρονο μοτοσυκλετιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας διέταξε την συνέχιση της προανάκρισης προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η παράσυρση.

Τι συνέβη

Στις 03:00 σήμερα τα ξημερώματα στη διασταύρωση των οδών Πιπίνου και Αριστοτέλους, το γνωστό μοντέλο κινούνταν με ασημί Mercedes στην οδό Πιπίνου με κατεύθυνση την οδό Πατησίων.

Ο 60χρονος, που οδηγούσε τη μηχανή του στην οδό Αριστοτέλους, παρασύρθηκε από το όχημα του 20χρονου μοντέλου όταν έφτασε στη διασταύρωση με την οδό Πιπίνου. Η 20χρονη στη συνέχεια φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος της με αποτέλεσμα να πέσει διαδοχικά πάνω σε τέσσερα αυτοκίνητα.  

Ο μοτοσυκλετιστής μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ η πρώην νικήτρια του GNTM συνελήφθη. Το πρωί οδηγήθηκε στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ