Κύκλωμα εκβιαστών: Στις φυλακές άλλα δύο μέλη της οργάνωσης
Featured

Κύκλωμα εκβιαστών: Στις φυλακές άλλα δύο μέλη της οργάνωσης

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν δύο από τους έξι κατηγορούμενους οι οποίοι απολογήθηκαν σήμερα για συμμετοχή στο νέο κύκλωμα εκβιαστών που εξάρθρωσε η ΈΛ.ΑΣ. Μεταξύ των δύο κατηγορουμένων και ο φερόμενος ως αρχηγός της οργάνωσης, ο αποκαλούμενος «Αρκούδος».

Από τους 14 συνολικά συλληφθέντες οι οποίοι απολογήθηκαν χθες και σήμερα προφυλακίστηκαν οι εννέα, ενώ στους πέντε που αφέθηκαν ελεύθεροι επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους δύο φορές το μήνα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Από τους τέσσερις κατηγορούμενους, οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι οι τρεις.

Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε πως τα μέλη του κυκλώματος πωλούσαν προστασία σε καταστήματα στην Αττική ενώ ταυτόχρονα προχωρούσαν σε ξυλοδαρμούς και εμπρησμούς.

Συνολικά από την αστυνομία εξιχνιάστηκαν 78 εκβιασμοί σε καταστήματα, κυρίως σε εστιατόρια, καφέ μπαρ και νυχτερινά κέντρα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ