Ιεράπετρα: Συνελήφθη ο 54χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του

Ιεράπετρα: Συνελήφθη ο 54χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του

Μετά από επτά ώρες διαπραγματέυσεων πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του.


Πείστηκε να παραδοθεί, έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις με τις Αρχές,ο 54 δράστης της στυγερής δολοφονίας στην Ιεράπετρα της Κρήτης, ο οποίος συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι ο συζυγοκτόνος απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει, αλλά τελικά μετά από επτά ώρες διαπραγματέυσεων πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μόλις ο 54χρονος πλησίασε τους αστυνομικούς και τον μεγάλο του γιο που βρισκόταν στο σημείο τον προσέγγισαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες εξαιτίας του τσουχτερού κρύου που κυριαρχεί στην περιοχή.
Η άτυχη γυναίκα βρήκε άδοξο τέλος όταν ο 54χρονος εν διαστάσει σύζυγός της την κατακρεούργησε με 8 μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματός της, που επέφεραν τον ακαριαίο θάνατό της.

Είχε απειλήσει ότι θα την σκοτώσει
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο δράστης φαίνεται ότι είχε προειδοποιήσει ότι θα την σκοτώσει, ωστόσο οι γνωστοί του δεν τον πίστεψαν.

Το θύμα είναι μία 48χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών, 25, 22 και δύο δίδυμων κοριτσιών 18 ετών, η Νεκταρία, με καταγωγή από χωριό του Ηρακλείου. Όπως ανέφεραν όσοι γνώριζαν τον 54χρονο, λένε πως εδώ και καιρό είχε διαφορές με τη 48χρονη και τους είχε πει πως θα τη σκότωνε, χωρίς κανείς να πιστέψει ότι σοβαρολογούσε.

Όμως στις 8 το πρωί της Παρασκευής (29/10), ο 54χρονος έκανε την απειλή του πραγματικότητα, όταν όρμησε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου διέμενε προσωρινά η άτυχη γυναίκα και την χτύπησε πολλές φορές με ένα μαχαίρι, καταφέρνοντας της οκτώ πλήγματα που προκάλεσαν τον ακαριαίο θάνατό της, όπως εκτίμησε ο ιατροδικαστής που εξέτασε την σορό, αφού αρχικά την έριξε με σφοδρότητα κάτω με μια μοτοσικλέτα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS