Κρήτη: Καρέ-καρέ η παράδοση του 22χρονου που πυροβόλησε τον 29χρονο για «μια προσπέραση» -Σήμερα η απολογία του

Κρήτη: Καρέ-καρέ η παράδοση του 22χρονου που πυροβόλησε τον 29χρονο για «μια προσπέραση» -Σήμερα η απολογία του

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο 22χρονος, ο οποίος στις αρχές Αυγούστου πυροβόλησε και τραυμάτισε στο κεφάλι τον 29χρονο Νίκο, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς, στην Κρήτη.

Λίγα 24ωρα αφότου προέκυψαν θετικές εξελίξεις αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του νεαρού φοιτητή της Γεωπονικής Σχολής, ο 22χρονος -σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας- έθεσε εαυτόν στη διάθεση των Αρχών.

Κρήτη: Στην ανακρίτρια σήμερα ο 22χρονος πιστολέρο

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 22χρονος πέρασε το χθεσινό βράδυ στα κρατητήρια και σήμερα το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου κατηγορούμενος για «απόπειρα ανθρωποκτονίας» σε βάρος του 29χρονου Νίκου, ο οποίος νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Η παράδοση του 22χρονου στις Αρχές ήρθε μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες, κατά τις οποίες ο ίδιος κρυβόταν και διέφευγε τη σύλληψη. Ο 22χρονος κατηγορούμενος έφτασε χθες (23/8) νωρίς το μεσημέρι με αγροτικό 4x4 αυτοκίνητο στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. Στο όχημα επέβαιναν άλλα δύο άτομα.

Έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση τον ανέμεναν o πατέρας του και άλλοι συγγενείς και άτομα του φιλικού του περιβάλλοντος. Το αυτοκίνητο όπου επέβαινε ο νεαρός -πλαισιωμένος από δύο άτομα- πέρασε την πύλη του Αστυνομικού Μεγάρου. Όταν ο 22χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου, οι οικείοι του αποχώρησαν από το σημείο.

Βρέθηκε το όπλο με το οποίο πυροβόλησε ο 22χρονος

Ο 22χρονος έθεσε εαυτόν στη διάθεση των Αρχών, χωρίς να παραδώσει αρχικά το όπλο με το οποίο πυροβόλησε και «έστειλε» στην Εντατική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου τον 29χρονο Νίκο. Αυτό συνέβη, πάντως, λίγο αργότερα. Ο συλληφθείς υπέδειξε το σημείο όπου είχε πετάξει το όπλο, στην ευρύτερη περιοχή του Τυμπακίου. Όντως το όπλο εντοπίστηκε και λίγο αργότερα προσκομίστηκε στις Αρχές.

Στην απολογία του ο 22χρονος αναμένεται να δώσει στην ανακρίτρια Ηρακλείου εξηγήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άνοιξε πυρ εναντίον του 29χρονου Νίκου, την ώρα που εκείνος βρισκόταν στο εν κινήσει αυτοκίνητό του, σε περιοχή της Μεσαράς. Ωστόσο, δεν αποκλείεται ο νεαρός να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί άλλη μέρα.

Δείτε το ρεπορτάζ για το περιστατικό στην Κρήτη:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ