Κούγιας για Λύτρα: Παραδέχθηκε την πράξη του, αυτό είναι ανδρική συμπεριφορά – Είναι 100% κακοποιητής, έχει καταστραφεί

Κούγιας για Λύτρα: Παραδέχθηκε την πράξη του, αυτό είναι ανδρική συμπεριφορά – Είναι 100% κακοποιητής, έχει καταστραφεί

«‘Ήταν υποχρεωτικό να αφεθεί», δήλωσε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με θύτη τον Απόστολο Λύτρα.

«Ήταν υπερβολική η δίωξη που του ασκήθηκε, έχει ανδρικά χαρακτηριστικά ο Αποστόλης, είναι αυτοδημιούργητος, αποδέχθηκε την πράξη του», σχολίασε και τόνισε ότι, στην υπόθεση «αναδείχθηκαν δύο πολύ σοβαρά νομικά θέματα».

«Είναι απαράδεκτη η ποινική δίωξη που ασκήθηκε πάνω του, ο Άρειος Πάγος έχει νομολογήσει ότι αυτά τα χτυπήματα δεν είναι βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, είναι επικίνδυνη σωματική βλάβη, είναι πλημμέλημα, όχι κακούργημα. Αυτά τα χτυπήματα δεν χαρακτηρίστηκαν ποτέ βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη είναι αυτά που του προκαλούν αναπηρία ή ακρωτηριασμό ή να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει το μέλος του το θύμα».

«Είναι 100% κακοποιητής ο κ. Λύτρας και το παραδέχθηκε και ο ίδιος. Είναι εντελώς διαφορετικό να έχει διαπράξει πλημμέλημα και να τον κατηγορείς για κακούργημα», για να καταλήξει πως, «ασκούνται υπερβολικές ποινικές διώξεις» επεσήμανε.

Και τόνισε πως, «έπρεπε να του επιβληθεί δίωξη για επικίνδυνη βλάβη και για ενδοοικογενειακή βία, τα οποία δεν δικαιολογούν προσωρινή κράτηση». Εξήγησε επίσης ότι, αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν είναι ύποπτος τέλεσης της πράξης, ούτε ύποπτος φυγής.

«Κακές στιγμές στη ζωή των ανθρώπων υπάρχουν πάντα. Ένας άνθρωπος που έχει μια διαδρομή ετών, όταν κάνει κάποιος κάτι και το παραδέχεται ενώπιον εκατομμυρίων ανθρώπων, αυτό είναι ανδρική συμπεριφορά» συμπλήρωσε.

«Δεν είπε κανείς ποτέ ότι πρέπει να του δώσουμε βραβείο γι’ αυτό που έκανε, ο άνθρωπος αυτός έχει καταστραφεί από δικές του επιλογές. Διέλυσε την οικογένειά του, ερωτεύτηκε την ασκούμενή του, έχει υποστεί δύο εμφράγματα, όλη του η περιουσία είναι στο όνομα της δεύτερης συζύγου του, ξέρω πράγματα αλλά δεν είμαι δικηγόρος του» τόνισε.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ