Κορωνοϊός - Θεσσαλονίκη: Εννέα έγκυοι νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο, οι τρεις είναι διασωληνωμένες

Κορωνοϊός - Θεσσαλονίκη: Εννέα έγκυοι νοσηλεύονται στο Ιπποκράτειο, οι τρεις είναι διασωληνωμένες

Εννέα έγκυοι και λεχώνες νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, όπως είπε σε δηλώσεις του στο seleo ο Δημήτρης Δόντσιος, νοσηλευτής και μέλος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου, τρεις από τις εννέα είναι διασωληνωμένες, ενώ οι υπόλοιπες σε απλές κλίνες Covid-19.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τέσσερα νεογνά, των οποίων οι μητέρες διαγνώστηκαν θετικές στον κορωνοϊό νοσηλεύονται, ενώ ένα από αυτά χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Στο μεταξύ, ο κ. Δόντσιος τόνισε ότι μόνο τον τελευταίο μήνα νοσηλεύτηκαν στο σύνολο 27 έγκυοι στο νοσοκομείο, οι 20 σε απλές κλίνες και οι επτά χρειάστηκαν να διασωληνωθούν. «Τον τελευταίο μήνα έχουμε μια δυναμική που αναπτύσσεται σε μια ευαίσθητη κατηγορία που είναι οι έγκυοι γυναίκες», σημείωσε και πρόσθεσε ότι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να επανεξετάσουν την πολιτική εμβολιασμού της κατηγορίας των εγκύων.

Σε αυτό το πλαίσιο, εξάλλου, μιλώντας νωρότερα το Σάββατο για τον εμβολιασμό των εγκυών, ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος είπε: «Το mRNA που φοβούνται, φεύγει από τα κύτταρα, δεν μένει. Βλέπουμε δυο χρόνια εγκύους να πεθαίνουν...».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS