Ρεκόρ προστίμων στη Θεσσαλονίκη – Αύξηση κρουσμάτων στα σχολεία

Ρεκόρ προστίμων στη Θεσσαλονίκη – Αύξηση κρουσμάτων στα σχολεία

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Στη Θεσσαλονίκη από τις αρχές Αυγούσοτυ έχουν επιβληθεί 43 πρόστιμα για τη μη χρήση μάσκας και 42 στην κεντρική Μακεδονία.

Την ίδια στιγμή, αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς τα κρούσματα στα σχολεία σε όλη τη χώρα, όπου μέχρι σήμερα τουλάχιστον 73 σχολεία και τμήματα παραμένουν κλειστά.

Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε σε μαθητή του 14ου Εσπερινού ΕΠΑΛ, που στεγάζεται στο κτίριο του «Ευκλείδη», επί της οδού Κατσιμίδη 11 όπου φοιτούν 700 μαθητές.

Το τμήμα έχει αναστείλει τη λειτουργία του.

Κρούσμα κορωνοϊού, όμως, εντοπίστηκε και σε ακόμη ένα σχολείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς.

Και σε αυτή την περίπτωση αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, απόφαση του υπουργείου για αναστολή λειτουργίας του τμήματος στο οποίο ανήκει ο «θετικός» μαθητής.

Τα σχολεία που τελούν υπό κατάληψη είναι μέχρι στιγμής 40.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ