Κορωνοϊός: Στους 245 οι θάνατοι στην Ελλάδα -Κατέληξε 87χρονη στο ΑΧΕΠΑ

Κορωνοϊός: Στους 245 οι θάνατοι στην Ελλάδα -Κατέληξε 87χρονη στο ΑΧΕΠΑ

Ένας ακόμη θάνατος από κορωνοϊό καταγράφηκε τα χθες τα μεσάνυχτα στο ΑΧΕΠΑ, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των νεκρών από την πανδημία στην Ελλάδα στους 245.

Πρόκειται για μία 87χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και αντιμετώπιζε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα (άνοια, σακχαρώδη διαβήτη, καρκίνο του μαστού).

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες νωρίτερα είχε καταλήξει από κορωνοϊό, επίσης στο ΑΧΕΠΑ, και μια 74χρονη ασθενής που έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, καθώς είχε αρτηριακή υπέρταση ενώ είχε περάσει και αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Το πρωί της ίδιας ημέρας και ένας 69χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν επίσης στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ «έχασε» τη μάχη. Ο άτυχος άντρας είχε περάσει παλαιότερα πνευμονία, ενώ έπασχε από δυσλιπιδαιμία και υποθυρεοειδισμό.

Χθες, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 168 νέα κρούσματα κορωνοϊού, εκ των οποίων τα 20 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 8987, εκ των οποίων το 55.4% άνδρες. Τα 1910 (21.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 4074 (45.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Από τα 145 εγχώρια κρούσματα, τα 11 συνδέονται με πρόσφατο ταξίδι στο εσωτερικό της χώρας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ