Εχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό 51χρονος στο ΑΧΕΠΑ -Στους 235 οι νεκροί

Εχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό 51χρονος στο ΑΧΕΠΑ -Στους 235 οι νεκροί

Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών από τον νέο κορωνοϊό στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το μεσημέρι επιβεβαιώθηκε ένας ακόμη θάνατος, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στους 235. Πρόκειται για έναν 51χρονο άνδρα, ο οποίος νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ -το οποίο, μετά τη συρροή κρουσμάτων, θα δέχεται ασθενείς με κορωνοϊό από το Σάββατο.

Ο θανών, κατά τις ίδιες πηγές, είχε υποκείμενα νοσήματα.

Νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης ανακοινώθηκε ένας ακόμη θάνατος στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης. Ο νεκρός ήταν ηλικίας 79 ετών και, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε υποκείμενα νοσήματα (ιστορικό υπέρτασης, σακχαρώδους διαβήτη τύπου ΙΙ και χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας).

Ο ηλικιωμένος, που ήταν σύζυγος σε οικογένεια με δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με έντονη υποξυγοναιμία και αμφοτερόπλευρα διηθήματα.

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές της χώρας ανακοίνωσαν νέα, αυστηρά μέτρα -τύπου Πόρου- για τη Μύκονο και τη Χαλκιδική, περιοχές στις οποίες εστάλη και μήνυμα από το 112.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ