Κολωνός: Η παρατηρητικότητα της θείας της 12χρονης «ξεκλείδωσε» την υπόθεση - Ο 53χρονος της έστελνε χυδαία μηνύματα

Κολωνός: Η παρατηρητικότητα της θείας της 12χρονης «ξεκλείδωσε» την υπόθεση - Ο 53χρονος της έστελνε χυδαία μηνύματα

Η φρίκη που ζούσε το 12χρονο κορίτσι, το οποίο βίαζε και εξέδιδε ένας 53χρονος στον Κολωνό, αποκαλύφθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα της θείας της

Κι αυτό γιατί, κατά τη διάρκεια των καλοκαιριών διακοπών του κοριτσιού, φαίνεται ότι η θεία κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το κορίτσι.

Όπως περιέγραψε η μητέρα της 12χρονης, καθοριστική ήταν η στιγμή που η θεία του κοριτσιού την είδε να «κοκκινίζει», όταν διάβασε ένα από τα αρρωστημένα μηνύματα που της έστελνε, όπως αποδείχθηκε, για μήνες ο 53χρονος.

«Της λέει γιατί παίζεις με το κινητό τόσες ώρες; Και πήγε να της το πάρει έτσι για πλάκα από το χέρι και την είδε που κοκκίνισε, φοβήθηκε. Της είχε στείλει μηνύματα να της στείλει βίντεο γυμνά. Αυτά διάβασε εκείνη τη στιγμή η θεία. Τα πήρε μετά από κάποια ώρα, γιατί δεν το έδινε η μικρή εύκολα το κινητό. Μετά έβαλε τον κωδικό κι άρχισε η θεία να διαβάζει. Μου τα έστειλε όλα σε μένα κι εγώ πήγα το ίδιο βράδυ στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού», περιέγραψε η μητέρα της 12χρονης.

Άλλωστε, στο κινητό τηλέφωνο ποντάρουν πολλά και οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση του 53χρονου, ο οποίος εμφανιζόταν ως άτομο υπεράνω υποψίας στον Κολωνό, για να περάσουν στο επόμενο στάδιο των ερευνών.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο να υπάρχει κι άλλο πρόσωπο το οποίο να γνώριζε τον εφιάλτη που βίωνε το 12χρονο κοριτσάκι και να σώπαινε. Αν η εκτίμηση αυτή αποδειχθεί, μάλιστα, σωστή, τότε το άτομο αυτό ενδεχεομένος να αποτελέσει το «κλειδί» ώστε οι εξελίξεις να είναι συγκλονιστικές.

«Είναι ένα μικρό παιδί»

Η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1, είπε για το κορίτσι ότι «δεν έχει καν εικόνα έφηβης, είναι ένα μικρό παιδί», εξηγώντας ότι «δεν υπήρχε η παραμικρή υπόνοια στην οικογένεια ότι αυτός ο άνθρωπος, μπορεί να προβεί σε τέτοιες πράξεις σε βάρος ενός παιδιού».

Η ίδια τόνισε ότι «η ζωή αυτού του παιδιού έχει καταστραφεί», ενώ ζήτησε να εντοπιστούν όλοι αυτοί οι πάνω από 200 που προσέγγισαν τον 53χρονο όταν αυτός προσέφερε την 12χρονη για ικανοποίηση αρρωστημένων σεξουαλικών ορέξεων.

«Ο "κύριος" αυτούς που προσέλκυε, τους έλεγε ότι είναι ανήλικο. Ξέρανε πού πάνε όλοι αυτοί. Πρέπει να προχωρήσει η έρευνα σε βάθος, να εντοπιστούν όλοι αυτοί», επισήμανε.

Υπεράνω υποψίας ο 53χρονος

Στη γειτονιά της οδού Δράμας, οι κάτοικοι κάνουν λόγο για έναν ήσυχο και ήπιων τόνων άνθρωπο, ο οποίος δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.

Ωστόσο, αρκετοί είναι εκείνοι που είχαν παρατηρήσει μια «ύποπτη» συμπεριφορά όσον αφορά τις κοινωνικές αλλά και τις επαγγελματικές του σχέσεις.

Πίσω από την εικόνα του καλού οικογένειάρχη, λένε, κρυβόταν μια ιδιαίτερη «διαχυτικότητα» τόσο με τα παιδιά, τα οποία κατά καιρούς είχαν εργαστεί στην επιχείρησή του, όσο και με διάφορους «φίλους» που σύχναζαν στο μαγαζί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ