«Την χτυπούσε γιατί δεν πήγαινε σε πελάτη, γιατί δεν έπαιρνε ναρκωτικά...» -Στον ανακριτή σήμερα ο πατέρας και ο 39χρονος που βίαζε και εξέδιδε την 19χρονη

«Την χτυπούσε γιατί δεν πήγαινε σε πελάτη, γιατί δεν έπαιρνε ναρκωτικά...» -Στον ανακριτή σήμερα ο πατέρας και ο 39χρονος που βίαζε και εξέδιδε την 19χρονη

Ενώπιον της 16ης ανακρίτριας θα οδηγηθούν ο πατέρας της 18χρονης από την Ηλιούπολη που κατηγορείται ότι βίαζε την ίδια του την κόρη από την ηλικία των 11 ετών και ο 39χρονος αστυνομικός που φέρεται να εξανάγκαζε την κοπέλα να εκδίδεται.

Οι δύο κατηγορούμενοι βαρύνονται κατά περίπτωση με συνολικά δέκα τέσσερα κακουργήματα και πλημμελήματα, όπως εμπορία ανθρώπου κατ´ επάγγελμα, εμπορία ανθρώπου κατά ανηλίκου, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή, βιασμός κατ´ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών με ανηλίκους, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή απειλή.

Ήδη, μετά από ένταλμα σύλληψης αναζητείται ένα ακόμα κατηγορούμενος, ο οποίος φέρεται ως συνεργός του αστυνομικού, ενώ οι αρχές δεν αποκλείουν να υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι σε οργανωμένο κύκλωμα μαστροπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 18χρονη στην κατάθεσή της έχει μιλήσει για ακόμα τρία πρόσωπα που φέρονται ως συνεργοί. «Έχει μιλήσει με ονόματα και επώνυμα για περισσότερους ανθρώπους. Τουλάχιστον τρεις και ήδη είμαι σε θέση να έχω πληροφορίες και για περισσότερες περιπτώσεις που αφορούν στον ίδιο κατηγορούμενο» ανέφερε ο δικηγόρος της 19χρονης Αντωνία Λεγάκη.

Στο μικροσκόπιο των ερευνών έχουν μπει οι ηλεκτρονικές συσκευές και τα ψηφιακά αρχεία σε τρεις κάρτες μνήμης, έναν σκληρό δίσκο και μία φωτογραφική μηχανή που κατασχέθηκαν στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης, όπου η νεαρή κοπέλα περιέγραψε ότι ζούσε τον εφιάλτη στα χέρια του αστυνομικού. «Την χτυπούσε γιατί δεν πήγαινε σε πελάτη, την χτυπούσε γιατί δεν έπαιρνε ναρκωτικά, την χτυπούσε με κάθε ευκαιρία, την χτυπούσε γιατί έλεγε καλημέρα σε έναν άνθρωπο παραπάνω, της στερούσε την τροφή όταν αρνιόταν να πάει σε πελάτη, το μάτι της είναι ακόμα μαυρισμένο» περιέγραψε η κ. Λεγάκη.

Οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να αρνούνται τις κατηγορίες και τα όσα έχει καταγγείλει σε βάρος τους η κοπέλα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS