«Κιβωτός του Κόσμου» - Συγκλονίζει μητέρα 15χρονου στη δομή Βόλου: «Φοβάμαι για το παιδί μου, ξέρει και έχει δει πολλά»

«Κιβωτός του Κόσμου» - Συγκλονίζει μητέρα 15χρονου στη δομή Βόλου: «Φοβάμαι για το παιδί μου, ξέρει και έχει δει πολλά»

Συνεχίζεται το κύμα αποκαλύψεων σχετικά με το τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες της «Κιβωτού του Κόσμου».

Σοκαριστικά είναι τα όσα καταγγέλλει μιλώντας στον ΑΝΤ1 η μητέρα του 15χρονου, του δεύτερου παιδιού που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση μέσα στην Κιβωτό. Πρόκειται για μητέρα 6 παιδιών, από τα οποία μόνο ο 15χρονος απομακρύνθηκε από το οικογενειακό του περιβάλλον και μένει σε δομή της ΜΚΟ.

«Πήγα στην εισαγγελία Βόλου κι έκανα καταγγελία για να πάρω το παιδί μου. Φοβάμαι πολύ, για το τι μπορεί να του έχουν κάνει. Ξέρει πολλά, έχει δει πολλά, έχει ακούσει πολλα. Φοβάμαι μην το έχουν πειράξει... Το καλοκαίρι ήταν μαζί με το στέλεχος που φέρεται να ασέλγησε σε άλλο παιδί», αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα του 15χρονου.

«Μου έχουν κόψει την επικοινωνία. Ενώ έχω αποφαση απο την Εισαγγελία να μιλώ κάθε μέρα μαζί του και να το βλέπω μια φορά την εβδομάδα, οι υπεύθυνοι δεν το τηρούν. Οταν μιλώ στο τηλεφωνο, τον έχουν πάντα σε ανοιχτή ακρόαση παιδαγωγοί και το παιδι δεν μπορεί να μιλήσει. Όταν το επισκέπτομαι υπάρχει πάντα ανθρωπος δίπλα. Μόλις το ρωτω τι συμβαίνει... αλλάζει η ψυχολογια του κι η διάθεση του. "Φοβάμαι" μου λέει», αποκαλύπτει η ίδια.

«Δεν θέλω να πιστεψω οτι το παιδί μου εχει κακοποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο... Το παιδί για να μιλήσει και να μας πεί τι του έχει συμβεί πρεπει να φύγει απο την Κιβωτό και να δει παιδοψυχολογο. Για να μπορέσει να το ξεκλειδώσει. Για να μπορέσει να ανοιχτεί και πάλι», συνεχίζει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS