#metoo: Τέταρτος ηθοποιός ερευνάται για βιασμούς, 7 καταγγελίες φωτιά -Ανήλικα τα δύο θύματα

#metoo: Τέταρτος ηθοποιός ερευνάται για βιασμούς, 7 καταγγελίες φωτιά -Ανήλικα τα δύο θύματα

Σάλος έχει ξεσπάσει στον χώρο του θεάτρου, αφού ακόμη ένας γνωστός ηθοποιός φέρεται να κατηγορείται για βιασμό. Πρόκειται για τον τέταρτο κατά σειρά ηθοποιό που φαίνεται να καταγγέλλεται από τη μέρα που το κίνημα #metoo στη χώρα μας έφερε στο φως αυτές τις σοκαριστικές υποθέσεις.

Πιο συγκεκριμένα επτά καταγγελίες έχουν γίνει από γυναίκες που κατηγορούν τον εν λόγω ηθοποιό για βιασμό και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο Πέτρος Πανταζής, δικηγόρος κάποιων εκ των καταγγελλουσών, μίλησε στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ.

«Υπάρχουν τέσσερις μηνύσεις για βιασμό. Είναι δύο κοπέλες που ήταν ανήλικες τότε και άλλες δύο που ήταν ενήλικες. Είναι άλλες τρεις κοπέλες που έχουν καταθέσει ως μάρτυρες και έχουν υποστεί κι αυτές προσβολές γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο ηθοποιός αυτός έχει βάση και την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά όλες οι πράξεις αυτές έχουν γίνει στην Ελλάδα. Θα πρέπει να γίνουν γρήγορα οι διαδικασίες για να μην παρέλθουν τα 15 έτη και παραγραφούν. Θα πρέπει μέχρι τη συμπλήρωση της 15ετίας να έχει εκδοθεί κλήση», ανέφερε.

«Υπάρχουν κι άλλες κοπέλες που έχουν επικοινωνήσει μαζί μου και μου έχουν μεταφέρει κι άλλες σοβαρές περιπτώσεις. Θέλω να τις παρακαλέσω να τολμήσουν και να μη φοβούνται, γιατί μόνο έτσι θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο», πρόσθεσε.

«Στα 23 χρόνια μου στο χώρο, είναι από τις πιο σοκαριστικές υποθέσεις που έχουν υπάρξει. Και υπάρχουν κι άλλες που δεν έχουν γίνει γνωστές. Θα πρέπει όλοι να δώσουμε τη μάχη μας. Οι εντολείς μου δεν θέλουν καμία χρηματική αμοιβή, παρά μόνο την ηθική δικαίωση», συμπλήρωσε.

«Έχουν καταθέσει όλες οι παθούσες και όλοι οι μάρτυρες, συν κάποιοι άλλοι. Πρόκειται εξ όσων γνωρίζω να κληθεί ο κατηγορούμενος για να δώσει εξηγήσεις. Κι εκεί ο εισαγγελέας θα αποφασίσει αν θα ασκηθεί δίωξη ή θα βάλει την υπόθεση στο αρχείο. Όμως υπάρχουν πολύ σοβαρά στοιχεία», κατέληξε ο δικηγόρος.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα ανέφερε ο δικηγόρος για τον τέταρτο ηθοποιό που ερευνά ο εισαγγελέας:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS