ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία - σοκ από ΠΟΕΔΗΝ: Ομάδα Ρομά πήραν μαζί τους συγγενή με κοροναϊό από το νοσοκομείο Γιαννιτσών

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, ένα σοκαριστικό περισταατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης στο νοσοκομείο Γιαννιτσών.


Όπως αναφέρεται, ομάδα Ρομά εισέβαλλε με απειλητικές διαθέσεις το απόγευμα της Τετάρτης, στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και πήρε μαζί του ασθενή που είχε νοσήσει από τον κοροναϊό. Όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ οι Ρομά με άγριες διαθέσεις κατέφτασαν στην κλινική που νοσηλεύονται κρούσματα κοροναϊού. Όταν εντόπισαν τον συγγενή τους, που μόλις είχε διαγνωστεί με Covid 19, τον άρπαξαν δια της βίας και έφυγαν μαζί του. Μάλιστα ο ασθενής είχε στο χέρι του ορό.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

«Αυτά που συμβαίνουν είναι ασύλληπτα. Ομάδα Ρομά μπήκε με απειλητικές διαθέσεις στο νοσοκομείο Γιαννιτσών απειλώντας τους συναδέλφους στο θυρωρείο. Πήγαν πρώτα στο χώρο υπόπτων κρουσμάτων και έψαχναν έναν δικό τους ασθενή. Τους είπαν οι νοσηλευτές ότι είναι στη κλινική κορονοϊού. Μπήκαν στη κλινική χωρίς προστασία βρήκαν και άρπαξαν τον ασθενή με τον όρο. Έσπρωχναν όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Επιτέθηκαν και σε αστυνομικό που κατέφθασε στο νοσοκομείο. Έφυγαν με τον ασθενή. Η διασπορά του ιού ανυπολόγιστη».

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS