Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Αγνοείται ακόμη ο 70χρονος στη Νότια Εύβοια -Ερευνες για τον εντοπισμό του

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Αγνοείται ακόμη ο 70χρονος στη Νότια Εύβοια -Ερευνες για τον εντοπισμό του

Συνεχίζεται το «θρίλερ» με τον 70χρονο βοσκό στη Νότια Εύβοια, ο οποίος παραμένει αγνοούμενος από το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο ηλικιωμένος βρισκόταν στο βοσκοτόπι του, όταν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων κάλεσε την Πυροσβεστική για βοήθεια, λέγοντας ότι εκεί που βρισκόταν, ειχε περικυκλωθεί από χείμαρρο, που είχε φουσκώσει.

Σύμφωνα με το eviathema.gr, τα ίχνη του 70χρονου άνδρα, από το χωριό Τσακαίους του Δήμου Καρύστου, έχουν χαθεί από το απόγευμα της Πέμπτης, με τις αρχές να κινητοποιούνται άμεσα, πραγματοποιώντας έρευνες για τον εντοπισμό του, ευελπιστώντας ότι με το φως της ημέρας θα κατορθώσουν να τον βρουν.

Στις αναζητήσεις συνδράμει από την πρώτη στιγμή η Πυροσβεστική, με 15 πυροσβέστες και 5 οχήματα, ενώ στην αναζήτηση του 70χρονου βοηθούν και εθελοντές της Ομάδας Διάσωσης Εύβοιας Sar-312 από το Αλιβέρι, με δύο αυτοκίνητα και ειδικό εξοπλισμό.

Με δηλώσεις του στο evima.gr, ο δήμαρχος Καρύστου, Λευτέρης Ραβιόλος, υπογράμμισε πως «ξεκινάμε με το πρώτο φως της ημέρας τις έρευνες για τον εντοπισμό του βοσκού, ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα της Πέμπτης. Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, βρισκόμαστε με μηχανήματα του δήμου και της Περιφέρειας στα επίμαχα σημεία. Δεν έχει εντοπιστεί ακόμα το αυτοκίνητο του 70χρονου. Πρώτη φορά στο δήμο μας έπεσε μέσα σε λίγες ώρες τόσο πολύ νερό».

 

Φωτογραφία: eviathema.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ