Ηράκλειο: Παραδόθηκε ο 22χρονος που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 29χρονο Νίκο «για μία προσπέραση»

Ηράκλειο: Παραδόθηκε ο 22χρονος που πυροβόλησε στο κεφάλι τον 29χρονο Νίκο «για μία προσπέραση»

Το κατώφλι του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου πέρασε πριν λίγη ώρα ο 22χρονος από τη Μεσαρά, που πυροβόλησε και τραυμάτισε στο κεφάλι τον 29χρονο Νίκο, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στις αρχές Αυγούστου, στο 1ο χλμ της εθνικής οδού Μοιρών – Τυμπακίου.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 22χρονος συνοδευόταν από φιλικό πρόσωπο της οικογένειάς του, ενώ έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς του.

Τις προηγούμενες ημέρες, το περιβάλλον του 22χρονου είχε επαφές για να δρομολογηθεί η διαδικασία παράδοσής τους στις αρχές.

Εις βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Όμως, όπως εκτιμάται, κάποιοι έσπευσαν να τον φυγαδεύσουν.

Στο νοσοκομείο παραμένει ο 29χρονος

Ο 29χρονος, τρεις εβδομάδες μετά το μοιραίο ξημέρωμα, βρίσκεται εκτός ΜΕΘ και νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου. Ωστόσο, εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη μάχη του.

Ο διευθυντής της νευροχειρουργικής κ. Δημήτρης Κουτεντάκης δήλωσε ότι ο Νίκος έχει πλήρη αντιληπτική ικανότητα, απαντά στις ερωτήσεις των γιατρών και των δικών του ανθρώπων, οι οποίοι δοκιμάζουν τη μνήμη και την αντιληψή του.

Ωστόσο, βρίσκεται σε αφασία εκπομπής, δηλαδή μπορεί να κατανοήσει τι του λένε, αλλά δεν μπορεί να εκφραστεί με απόλυτα κατανοητό τρόπο. Προσπαθεί όμως και χρησιμοποιεί κάποιες λέξεις, όπως «καλημέρα», «καλά είμαι».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ