ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας έπιασε ζευγάρι που έκλεβε προϊόντα

Τα ψώνια μιας εβδομάδας έκανε ένα ζευγάρι Ελλήνων από ένα σούπερ μάρκετ σε περιοχή του Δήμου Χανίων το απόγευμα της Δευτέρας, αλλά έφυγαν από το κατάστημα... «ξεχνώντας» να πληρώσουν για τα διάφορα προϊόντα αξίας 90 ευρώ που είχαν βάλει μέσα στις τσάντες τους!

Οι υπάλληλοι που τους είδαν έκπληκτοι να περνούν από τα ταμεία χωρίς να σταματήσουν, σήμαναν συναγερμό και ο πρώτος που άκουσε τις φωνές τους ήταν ένας αστυνομικός, ο οποίος περνούσε τυχαία καθώς βρισκόταν εκτός υπηρεσίας! Αμέσως άρχισε να αναζητά τους δράστες και κατάφερε να τους εντοπίσει άμεσα, υποχρεώνοντάς τους να μείνουν ακίνητοι.

Έπειτα, κάλεσε από το κινητό του τους συναδέλφους του της Ασφαλείας, οι οποίοι συνέλαβαν το ζευγάρι και βρήκαν στην κατοχή τους τα κλεμμένα εμπορεύματα, τα οποία αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος. Ο άνδρας και η γυναίκα συνεργός του οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για κλοπή, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται και εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχουν ξαφρίσει προϊόντα και από άλλα καταστήματα.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Αγιοκατατάξεις Εθνοϊερομαρτύρων

 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS