Χαμόγελο του Παιδιού: Οι καταγγελίες για τον Κώστα Γιαννόπουλο – «Ψώνια και οικιακές βοηθοί μέσω του οργανισμού»

Χαμόγελο του Παιδιού: Οι καταγγελίες για τον Κώστα Γιαννόπουλο – «Ψώνια και οικιακές βοηθοί μέσω του οργανισμού»

Το πλήθος των καταγγελιών σε βάρος του προέδρου του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστα Γιαννόπουλου, παρουσίασε η εκπομπή «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, μετά και τις αποκαλύψεις της υφυπουργού Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνας Μιχαηλίδου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, έχουν προκύψει πολλά ερωτήματα σχετικά με το σπίτι όπου μένει ο Κώστας Γιαννόπουλος. Πρόκειται για μία μεζονέτα σε πολυκατοικία, όπου –σύμφωνα με καταγγελίες- οι οικιακές βοηθοί πληρώνονται από το Χαμόγελο του παιδιού, όπως επίσης οι οδηγοί του, αλλά και τα προσωπικά ψώνια του.

«Το σπίτι που μένω είναι διαμέρισμα, δεν είναι βίλα και το έχει παραχωρήσει το Χαμόγελο του Παιδιού, το μόνο μου εισόδημα είναι η σύνταξή μου», δήλωσε ο ίδιος, απαντώντας στη Δόμνα Μιχαηλίδου.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, υπάρχουν μαζικές απολύσεις ή αποχωρήσεις εργαζομένων του Χαμόγελου του Παιδιού, που αγγίζουν το 20–25% και οφείλονται σε αναφερόμενες κακές συνθήκες εργασίας. Οι καταγγελίες αυτές, επίσης, αναμένεται να ερευνηθούν.

hmc gif 300 600

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS