Χαλκίδα: Το θέατρο του δολοφόνου της 63χρονης -Παρηγορούσε την παιδική του φίλη, ενώ είχε σκοτώσει την μητέρα της

Χαλκίδα: Το θέατρο του δολοφόνου της 63χρονης -Παρηγορούσε την παιδική του φίλη, ενώ είχε σκοτώσει την μητέρα της

Περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα.

Το απόγευμα της Δευτέρας εξιχνιάστηκε η υπόθεση, με τον άνθρωπο που σκότωσε την άτυχη γυναίκα να άνθρωπος που είχε στενές σχέσεις με την οικογένεια, μπαινόβγαινε στο σπίτι τους και ήξερε τα κατατόπια, καθώς τον έδενε στενή φιλία από τα παιδικά χρόνια με την κόρη της!

Αυτή τη φιλία με την οικογένεια εκμεταλλεύτηκε και μπήκε στο σπίτι για να κλέψει προκειμένου να ικανοποιήσει τον εθισμό του στον τζόγο. Ωστόσο τον αντιλήφθηκε η άτυχη γυναίκα, τον αναγνώρισε φυσικά και εκείνος την σκότωσε εν ψυχρώ.

Ακόμη χειρότερα στη συνέχεια έπαιζε θέατρο παρηγορώντας την απαρηγόρητη και σε σοκ κόρη της, πήγε στην κηδεία παριστάνοντας τον θλιμμένο και συνέχιζε να μπαινοβγαίνει στο σπίτι τους δήθεν για να τους συμπαρασταθεί ενώ αυτό που αποσκοπούσε ήταν να μαθαίνει πληροφορίες για την πορεία των ερευνών για τη δολοφονία της 63χρονης.

Χαλκίδα: «Με αναγνώρισε και τη σκότωσα», ομολόγησε ο δράστης

Ο 37χρονος φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα λέγοντας ότι κίνητρό του ήταν να κλέψει.

Στο παρελθόν είχε μπλεξίματα με ναρκωτικές ουσίες και είχε συλληφθεί, ενώ τον τελευταίο καιρό είχε εθιστεί στον τζόγο, σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, και χρωστούσε χρήματα.

Έπαιζε θέατρο, παρηγορώντας την παιδική του φίλη

Ο δικηγόρος της κόρης του θύματος, Θανάσης Τάρτης, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την υπόθεση, αποκαλύπτοντας ότι ο 37χρονος πήγε την επόμενη μέρα της δολοφονίας στο σπίτι για να παρηγορήσει την παιδική του φίλη.

«Υπήρχαν σκέψεις και πληροφορίες προς αυτήν την κατεύθυνση από την αρχή. Είναι ένας φίλος παιδικός, της οικογένειας. Την επομένη της δολοφονίας ήταν στο σπίτι της 63χρονης. Ο άνθρωπος αυτός δεν δίστασε την επομένη της δολοφονίας που αυτός είχε διαπράξει -όπως ομολογεί ο ίδιος-, να πάει στο σπίτι της κόρης του θύματος και το έπαιζε τεθλιμμένος φίλος.

Το κορίτσι είναι διπλά σοκαρισμένο γιατί δεν είναι μόνο ο θάνατος της μητέρας με αυτόν τον βάρβαρο τρόπο, είναι και το θέατρο που έπαιζε μπροστά της ο 39χρονος. Απορώ με τον ψυχισμό του. Συνέχισε με τον ίδιο τρόπο τη ζωή του, συνέχισε να έχει τις ίδιες επαφές με την κόρη και με τον σύντροφό της όπως τις είχε και πριν, σαν να μη συμβαίνει τίποτα», είπε αρχικά ο δικηγόρος και συνέχισε:

«Ομολόγησε γιατί βρέθηκε δαχτυλικό του αποτύπωμα στον χώρο που ήταν τα κοσμήματα και επίσης βίντεο από παραπλήσια κάμερα που τον τοποθετεί την ώρα ακριβώς του συμβάντος έξω από το σπίτι, μέσα στο αυτοκίνητό του. Υποχρεώθηκε να ομολογήσει.

Χρειάζεται μια προσοχή στην ανάλυση του χαρακτήρα γιατί κινδυνεύουμε να χαρακτηρίσουμε την πράξη μη καταλογισθείσα σε αυτόν. (…) Δεν ξέρω πώς κατάφερα να συγκρατήσω χθες την εντολέα μου όταν πλέον και η ίδια πληροφορήθηκε ποιος είναι ο δολοφόνος. Η ίδια μου είπε ότι δεν θυμάται να του είπε πού είναι τα λεφτά και δεν νομίζει ότι έψαχνε τα λεφτά. Πήγαινε ψάχνοντας για τα κοσμήματα. Στα λεφτά νομίζω ότι έπεσε τυχαία, το ομολογεί ότι πήρε τα χρήματα, πιστεύω όμως ότι δεν πήγε για τα χρήματα, πήγε για τα κοσμήματα».

«Μέσα στην πρώτη βδομάδα είχε ξεκαθαρίσει η υποψία πού στρεφόταν, απλά δεν μπορούσαμε να πούμε», συμπλήρωσε ο κ. Τάτσης.

Από την πρώτη στιγμή ο 37χρονος βρισκόταν μεταξύ των υπόπτων

Για την υπόθεση και τον τρόπο που κινήθηκαν οι Αρχές μίλησε ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροείδακος.

«Από την πρώτη στιγμή στο κάδρο των υπόπτων είχε μπει και ο συγκεκριμένος, καθ’ ομολογίαν δολοφόνος. Υπήρχαν ανακριτικές μέθοδοι, είτε από το στίγμα του κινητού του είτε από την κάμερα, έπρεπε όμως να υπάρχουν και αδιάσειστα στοιχεία όπως είναι το αποτύπωμα που βρέθηκε έτσι ώστε να τον κάνουν να ομολογήσει αμέσως. Γι’ αυτό άφησαν το περιθώριο των ημερών, τον είχαν σε παρακολούθηση και έτσι φτάσαμε στο σημείο όταν προσήχθη, αβίαστα να ομολογήσει.

Σημαντικό είναι να υπάρχει εχεμύθεια. Μια μικρή λεπτομέρεια σε τέτοιες υποθέσεις αν αντιληφθεί ο δράστης, μπορεί να χαλάσει όλη η υπόθεση», σημείωσε ο κ. Μαυροειδάκος.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ