Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Μην με σκοτώσεις», φώναξε η 55χρονη -Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Μην με σκοτώσεις», φώναξε η 55χρονη -Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Σοκ προκαλεί η είδηση της δολοφονίας μίας 55χρονης γυναίκας από τον εν διαστάση σύντροφό της το μεσημέρι της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη.

Ακόμα μίας γυναικοκτονία στη χώρα μας, ένα έγκλημα που σημειώθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, στην οδό Γραβιάς 47 στη Θεσσαλονίκη.

Η 55χρονη γυναίκα, αφού γρονθοκοπήθηκε από τον σύντροφό της, δολοφονήθηκε με μαχαίρι, ενώ ο δράστης δολοφόνησε εν ψυχρώ τη γυναίκα και γεμάτος αίματα, τράπηκε σε φυγή.

Πρόκειται για έναν Γεωργιανό υπήκοο, ο οποίος συνελήφθη το βραδυ της Δευτέρας. Σύμφωνα με το Thestival.gr, ο 55χρονος άνδρας εντοπίστηκε κοντά στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, στην Καλαμαριά, ενώ προηγήθηκε ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ.

Βίντεο: Η στιγμή της σύλληψης του δράστη της γυναικοκτονίας

Κατά το ThessToday.gr, αμέσως μετά το έγκλημα, ο άνδρας είχε πηδήξει από το μπαλκόνι του διαμερίσματος, προκειμένου να διαφύγει. Περίοικοι, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, φέρεται να είχαν καταθέσει σε αστυνομικούς ότι είδαν τον άνδρα να εγκαταλείπει την πολυκατοικία με αιματοβαμμένα ρούχα. Οι ίδιες μαρτυρίες ανέφεραν πως άκουσαν το ζευγάρι να καβγαδίζει, με την 55χρονη να εκλιπαρεί να μην την σκοτώσει. Τα τελευταία λόγια της γυναίκας, ήταν «μην με σκοτώσεις», φωνάζοντάς τα στην μητρική της γλώσσα...


Κατά τις ίδιες μαρτυρίες, η σχέση του ζεύγους φέρεται να περνούσε κρίση τον τελευταίο καιρό, ενώ μόλις λίγες μέρες νωρίτερα ο ίδιος άνδρας φαίνεται ότι είχε προκαλέσει επεισόδιο έξω από το σπίτι της γυναίκας.

Η άτυχη γυναίκα διέμενε στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια, φροντίζοντας ηλικιωμένους, και οι δυο τους διατηρούσαν σχέση ωστόσο το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε διάσταση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ