Γλυκά Νερά: Μάρτυρας υπεράσπισης ψυχίατρος της ΕΛΑΣ - H υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Γλυκά Νερά: Μάρτυρας υπεράσπισης ψυχίατρος της ΕΛΑΣ - H υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του καθ΄ομολογίαν δράστη.


Για τις 12 Απριλίου διακόπηκε η δίκη για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μίλησε για την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει και κλήθηκε να σχολιάσει το «έγγαμος και χήρος» που ανέφερε ο πελάτης του στο δικαστήριο προκαλώντας αντιδράσεις.

«Σε κάθε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η Πρόεδρος ζητάει κάποια στοιχεία. Στο πλαίσιο αυτό ο κατηγορούμενος είπε τα πλήρη στοιχεία του και για την οικογενειακή του κατάσταση», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης σε συνέντευξή του στον ANT1, σημειώνοντας «ότι δεν υπήρχε καμία συνεννόηση με τον εντολέα του».

Η υπερασπιστική γραμμή

Σε ερώτηση πως θα στηρίξει το επιχείρημα ότι η δολοφονία της άτυχης Καρολάιν έγινε εν βρασμώ ψυχής δήλωσε «έχουμε μία ομολογία, σε καμία περίπτωση δεν προσπαθούμε να αποφύγουμε τις έννομες συνέπειες του νόμου», τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι εκεί για να πληρώσει το τίμημα των πράξεων του». Ωστόσο θα κληθούν ειδικοί προκειμένου να τοποθετηθούν για το εάν τα γεγονότα που προηγήθηκαν της δολοφονίας θα μπορούσαν να προκαλέσουν μία ψυχολογική κατάσταση που νομικά περιγράφεται «εν βρασμώ».

Ο κ. Παπαϊωαννίδης πρόσθεσε ότι «δεν είναι τυχαίο πως και από την εισαγγελική Αρχή και από το επίπεδο μαρτύρων υπερασπίσεως και από έγγραφα που θα προσκομίσουν, αλλά κυρίως και από το ίδιο το Δικαστήριο το οποίο κάλεσε ως μάρτυρες ψυχολόγους, ιατροδικαστές για να ερευνηθούν τα γεγονότα της μοιραίας νύχτας προκειμένου να διαπιστωθεί αν αυτά τα γεγονότα ήταν ικανά να πυροδοτήσουν την κατάσταση αυτή».

Ο κ. Παπαϊωαννίδης ρωτήθηκε ακόμα για το εάν η υπεράσπιση έχει καλέσει ψυχίατρο της ΕΛ.ΑΣ. για να καταθέσει. Ο ίδιος ανέφερε πως ο συγκεκριμένος μάρτυρας δεν έχει γνώση των πραγματικών περιστατικών της υπόθεσης ωστόσο θα τοποθετηθεί για το εάν τα γεγονότα που προηγήθηκαν θα ήταν ικανά ώστε να οδηγήσουν σε ψυχικό βρασμό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS