Φωτιά στη Motor Oil: Καλύτερη η εικόνα του μετώπου, τέθηκε σε κυκλοφορία η Παλαιά Εθνική Οδός - Ένας εργαζόμεος τραυματίας με ελαφρά εγκαύματα
Featured

Φωτιά στη Motor Oil: Καλύτερη η εικόνα του μετώπου, τέθηκε σε κυκλοφορία η Παλαιά Εθνική Οδός - Ένας εργαζόμεος τραυματίας με ελαφρά εγκαύματα

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της MotorOil στους Αγίους Θεοδώρους.

Η φωτιά μπορεί να έσβησε ωστόσο για προληπτικούς λόγους καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας θα παραμείνουν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής για να αντιμετωπιστεί τυχόν αναζωπύρωση.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν πυροσβεστικά των διυλιστηρίων, ενώ έχουν λειτουργήσει τα ψυκτικά συστήματα των εγκαταστάσεων. Στο σημείο επιχειρούν παράλληλα και 60 πυροσβέστες με 25 οχήματα.

Σημειώνεται πως νωρίτερα το απόγευμα, εστάλη μήνυμα από το 112 το οποίο αναφέρει: «Απομακρυνθείτε από την περιοχή».

Φωτιά στη Motor Oil: Τέθηκε σε κυκλοφορία η Παλαιά Εθνική Οδός - Ένας εργαζόμεος τραυματίας με ελαφρά εγκαύματα

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό στο ύψος της MotorOil που είχε διακοπεί για λόγους ασφαλείας, λειτούργησε ξανά στις 19:30 όταν πλέον η πυρκαγιά είχε περιοριστεί από τους πυροσβέστες και δεν υπήρχε κίνδυνος επέκτασης της.

Αύριο, Τετάρτη, με το πρώτο φως της ημέρας, στελέχη του Ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας θα ξεκινήσουν τις έρευνες τους για τα αίτια που οδήγησαν στην πυρκαγιά.

Ο σωστός συντονισμός των εργαζομένων οι οποίοι μόλις άκουσαν την πρώτη έκρηξη έσπευσαν σε προκαθορισμένα σημεία για να σωθούν, η άμεση λειτουργία του συστήματος πυρόσβεσης αλλά και η ταχεία επέμβαση της πυροσβεστικής απέτρεψαν τα χειρότερα.

Ο ένας εργαζόμενος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου με ελαφρά εγκαύματα στα άκρα, συμμετείχε στις προσπάθειες κατάσβεσης, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και δεν αντιμετωπίζει κανέναν απολύτως κίνδυνο.

 

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ