Εγκλημα στη Φολέγανδρο: Η στιγμή της ανάσυρσης της σορού της Γαρυφαλλιάς [σκληρές εικόνες]

Εγκλημα στη Φολέγανδρο: Η στιγμή της ανάσυρσης της σορού της Γαρυφαλλιάς [σκληρές εικόνες]

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη στιγμή της ανάσυρσης της σορού της 26χρονη Γαρυφαλλιάς από θαλάσσια περιοχή στη Φολέγανδρο, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία από τον 30χρονο σύντροφό της.

Στο βίντεο που έφερε στο φως η τηλεόραση του ΣΚΑΪ φαίνονται οι πρώτες προσπάθειες των λουόμενων, αλλά και των στελεχών του Λιμενικού να ανασύρουν από τη θάλασσα και τα βράχια το άψυχο σώμα της Γαρυφαλλιάς.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, αυτός που εντόπισε πρώτος τη σορό ήταν ένας Αμερικανός τουρίστας μαζί με την κόρη του. Μάλιστα, τόσο ο αγροτικός γιατρός, όσο και ο ιατροδικαστής, Ηλίας Μπογιόκας που εξέτασε τη σορό τόνισαν ότι εάν η Γαρυφαλλιά είχε εντοπιστεί 10-15 λεπτά νωρίτερα ή ο ίδιος ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της είχε κάνει καρδιοαναπνευστική ανάνηψη πιθανότατα σήμερα να βρισκόταν εν ζωή.

Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες:

Τη χτύπησε και την έσερνε στα βράχια -Δεν μπορούσε να κολυμπήσει
Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Μπογιόκας χθες υποστήριξε ότι ο 30χρονος χτύπησε την Γαρυφαλλιά και την έσυρε στα βράχια πριν την πετάξει στη θάλασσα. Τις τελευταίες μέρες ο δικηγόρος του 30χρονου να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση που να δείχνει ότι η Γαρυφαλλιά ξυλοκοπήθηκε πριν τη ρίξει στη θάλασσα.

Ωστόσο ο ιατροδικαστής επανέλαβε ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι το θύμα ήταν χτυπημένο και σύρθηκε στα βράχια. Ο κ. Μπογιόκας ανέφερε, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ότι η 26χρονη έφερε εκδορές διαφορετικών κατευθύνσεων σε όλο της το σώμα και κακώσεις. Επίσης είχε ένα τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού που θα μπορούσε να ήταν και θανατηφόρο.

«Η Γαρυφαλλιά έφερε εκδορές άνω άκρων και στην οπίσθια πλευρά του σώματος, κακώσεις στην κεφαλή, μια κάκωση πιθανόν από γροθιά ή χαστούκι, στην πίσω πλευρά, αλλά και στην μπροστινή πλευρά της κεφαλής είχε ένα σκίσιμο από τα βράχια, ενώ είχε και εκδορές διαφορετικών κατευθύνσεων στους γλουτούς που σημαίνει ότι σύρθηκε. Δεν ήταν απλή πτώση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπογιόκας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι η Γαρυφαλλιά ήταν ζωντανή όταν ο δράστης την έριξε στη θάλασσα. Ωστόσο τα τραύματά της στο κεφάλι ήταν τόσο σοβαρά που δεν της επέτρεπαν να κολυμπήσει ή να επιπλεύσει στο νερό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS