Στη Νάξο μεταφέρθηκε ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς -Υπό δρακόντεια μέτρα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία [βίντεο]

Στη Νάξο μεταφέρθηκε ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς -Υπό δρακόντεια μέτρα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία [βίντεο]

Στη Νάξο έφτασε με ταχύπλοο του Λιμενικού ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς.

Λίγο μετά τις 18:00, ο 30χρονος, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και σε βάρος του έχει σχηματιστεί σχετική δικογραφία, αποβιβάστηκε από το πλωτό σκάφος, το οποίο τον μετέφερε από το λιμάνι της Φολεγάνδρου.

Οπως μεταδίδει το cyclades24, 30χρονος οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην εισαγγελία Νάξου.

Βίντεο από την άφιξη του δολοφόνου της 26χρονης στη Νάξο
Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ο 30χρονος που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 26χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ως προς το έγκλημα αναφέρει ότι «όπως προέκυψε, μεσημβρινές ώρες προχθές (16.07.2021) o 30χρονος επιβαίνοντας με την 26χρονη σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο καυγάδισαν, εξετράπησαν της πορείας τους σε βραχώδη περιοχή και όταν η 26χρονη βγήκε από το όχημα την ακολούθησε σε απόκρημνο σημείο, όπου διαπληκτίστηκαν και την έσπρωξε προς τη θάλασσα. Στη συνέχεια, όταν διαπίστωσε ότι η 26χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της, απομακρύνθηκε από το σημείο, εγκαταλείποντας τα προσωπικά του αντικείμενα, έως ότου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς».

Εγκλημα στη Φολέγανδρο: Η ομολογία του 30χρονου δολοφόνου
Ο 30χρονος ομολόγησε την δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι τις τελευταίες ημέρες τσακώνονταν όλο και εντονότερα. Αργά το μεσημέρι της Παρασκευής ο 30χρονος έβγαλε εκτός δρόμου το ΙΧ που οδηγούσε και το έριξε σε βραχώδη πλαγιά. Η νεαρή κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο, εκείνος την ακολούθησε, την έσπρωξε στα βράχια με αποτέλεσμα να καταλήξει στη θάλασσα.

Στη συνέχεια βούτηξε και αυτός προκειμένου την βοηθήσει, ωστόσο μόλις κατάλαβε ότι δεν είχε τις αισθήσεις της, τράπηκε σε φυγή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ