Φολέγανδρος: Σοβαρό ψυχικό νόσημα επικαλείται ο δικηγόρος του 30χρονου

Φολέγανδρος: Σοβαρό ψυχικό νόσημα επικαλείται ο δικηγόρος του 30χρονου

«Του είχε δοθεί για πολλά χρόνια φαρμακευτική αγωγή, η οποία το τελευταίο διάστημα είχε διακοπεί αυτοβούλως», τόνισε σε συνέντευξή του ο δικηγόρος του 30χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, στην Φολέγανδρο. 

Ο κ. Βλάχος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, επικαλέστηκε «Σοβαρό υπόβαθρο ψυχοπαθητικής βλάβης», ενώ σημείωσε ότι  «Είναι δεδομένο και μέρος της αλήθειας και είμαστε υποχρεωμένοι να συνεισφέρουμε την αλήθεια».

Πρόσθεσε δε,  ότι θα οριστεί πραγματογνώμονας ώστε να διαπιστωθεί αν και πόσο επηρέασε τη συμπεριφορά του 30χρονου.
Επίσης, ο κ. Βλάχος υπογράμμισε την «αμέριστη η συμπόνια της οικογένειας του δράστη και του ίδιου προς την οικογένεια της 26χρονης», ενώ ταυτόχρονα,  επεσήμανε ότι ο 30χρονος δεν έχει συνείδηση της πράξης του. 

«Την πρώτη φορά που τον είδα δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, τη δεύτερη φορά ήταν πιο εύκολη η επικοινωνία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βλάχος. 

«Όταν τον ρώτησα τι έκανε 24 ώρες που κρυβόταν μετά το τραγικό συμβάν μου απάντησε: ‘Προσπαθούσα να πιάσω το νήμα των γεγονότων και πώς έφτασα σε αυτό το τραγικό πράγμα’. Δεν μπορούσε ο ίδιος να δώσει εξήγηση», ανέφερε ο δικηγόρος του 30χρονου. 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS